Ιταλία

Πέντε ομάδες διεκδικούν τον Ντιακιτέ

Τέσσερις εναλλακτικές λύσεις έχει στα χέρια του ο Μομπιντό Ντιακιτέ, σε περίπτωση που η μετακίνησή του στη Νάπολι δεν πραγματοποιηθεί.

Το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί τη μεταγραφή του. Ο Μομπιντό Ντιακιτέ, αν και από την αρχή της σεζόν βρίσκεται εκτός Λάτσιο, έχει πολλούς θαυμαστές, όπως αποδεικνύεται από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Η ομάδα που μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιακιτέ είναι η Νάπολι, με την οποία ο μάνατζερ του παίκτη έχει προχωρημένες συζητήσεις. Ωστόσο, αν και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Όσο η οριστική συμφωνία με τη Νάπολι αργεί, τόσο αυξάνονται οι ομάδες που ελπίζουν πως θα προλάβουν τους «παρτενοπέι» και να αποσπάσουν πρώτες την υπογραφή του έμπειρου αμυντικού. Όπως αποκαλύπτει η επίσημη ιστοσελίδα της Φιορεντίνα, τέσσερις είναι οι ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Ντιακιτέ.

Οι ομάδες αυτές είναι η Φιορεντίνα, η Μίλαν, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ, οι οποίες περιμένουν τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων του ποδοσφαιριστή με τη Νάπολι, ώστε να κάνουν την τελική προσφορά τους.

Αυτό που είναι βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Μομπιντό Ντιακιτέ δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x