Stoiximan Super League

Πάτησε Λίβερπουλ ο Ολυμπιακός

Στο Λίβερπουλ βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό φιλικό προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.

Στην Αγγλία βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι Πειραιώτες έφυγαν τα ξημερώματα από το Μπαντ Σένμπορν (χωριό της Γερμανίας), όπου και πραγματοποιούσαν το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας τους, και έφτασαν στο Λίβερπουλ, όπου αύριο (14:45) θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα προς τιμή του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ.

Αύριο αναμένεται να έχουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, αφού θα αγωνιστούν επτά νεοαποκτηθέντες (Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μεντζανί, Τσόρι, Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα), όποτε θα έχουμε μία τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με όσα είδαμε στα προηγούμενα ματς. Επίσης, η συγκεκριμένη ενδεκάδα είναι εκείνη που θα βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν που ξεκινάει.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, το οποίο είναι το μοναδικό που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι οπαδοί τους.

Προπονήθηκε ο Παπαδόπουλος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού νωρίτερα έκαναν προπόνηση στη Γερμανία με ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο δίτερμα. Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Λιούμπομιρ Φέισα και Νταβίντ Φουστέρ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο αερόβιο στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x