sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Παθαίνουμε παροξυσμό για τη Wrestlemania

Παρουσίαση και ανάλυση του μεγαλύτερου event της χρονιάς στο WWE όπως ΜΟΝΟ το site του ΣΠΟΡ FM μπορεί να την κάνει. And you can’t teach that…

Το κείμενο που ακολουθεί δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από αυτούς που θεωρούν τη Wrestlemania το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς. Είναι για κλειστό κύκλο λοιπόν και όσοι απλά διασκεδάζουν με ατάκες του τύπου «Είναι ψεύτικο», «Μα πως μπορείτε να τα βλέπετε αυτά;», «Είναι για δωδεκάχρονα και πλέον έχω ωριμάσει», μπορούν απλά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα υπέροχα –είμαι σίγουρος- χόμπι τους.

Το όνομα του τύπου που γράφει αυτό το κέιμενο είναι Ράλλης. Θανάσης Ράλλης.

Εμείς οι υπόλοιποι προετοιμαζόμαστε για γερό ξενύχτι το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα πραγματοποιηθεί η 32η Wrestlemania στο στάδιο AT & T του Τέξας. Με ρεκόρ θεατών μάλιστα αφού πάνω από 100.000 άνθρωποι αναμένεται να δώσουν το παρών.

Μεταξύ μας τώρα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά στη χρονιά που πέρασε.

Με τους τραυματισμούς να δίνουν δυνατό χτύπημα στη διοργάνωση, αφού έχουν αφήσει έξω ονόματα όπως ο John Cena, ο Randy Orton, o Seth Rollins και ο Cesaro αλλά και με την απόσυρση του Daniel Bryan που μας ράγισε την καρδιά σε χίλια κομμάτια, οι επιλογές για τη φετινή Wrestlemania ήταν σε μεγάλο βαθμό περιορισμένες.

Προσθέστε σε αυτά την εξοντωτική προώθηση του Roman Reigns και έχετε μία όχι και τόσο ευχάριστη πρώτη εικόνα.

Αλλά!

Όπως και πέρυσι που γκρινιάζαμε για παρόμοια πράγματα, έτσι και φέτος δεν αποκλείεται οι ανατροπές που θα έρθουν να μας ικανοποιήσουν επιτέλους. Ποιος περίμενε πέρυσι για παράδειγμα την εισβολή του Seth Rollins στο φινάλε και τον τίτλο να πηγαίνει σε αυτόν; Ήταν καλή φάση και μας αποζημίωσε για ένα τετράμηνο γκρίνιας.

Θα πάμε να γράψουμε κάποια πράγματα για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, εκτός από αυτούς που είναι προγραμματισμένοι για το Kick-Off show το οποίο ξεκινά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, θα διαρκέσει δύο ώρες και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε λογικά και μέσω youtube. Το τετράωρο της Wrestlemania φυσικά και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μόνο μέσω WWE Network. Ως χρήστης της υπηρεσίας από την πρώτη στιγμή που έγινε διαθέσιμη και στη χώρα μας, μπορώ να σας πω ότι αξίζει τον κόπο αν το γουστάρετε το θέμα. 10 ευρώ το μήνα και βλέπετε τα πάντα. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν έτσι μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητής για να δείτε τη Wrestlemania και μετά αν δεν γουστάρετε ακυρώνετε τη συνδρομή. Τόσο απλά.

Αφήνουμε τα διαδικαστικά και περνάμε στο ζουμί.

Chris Jericho vs. AJ Styles


inner

Οι πολλοί τραυματισμοί που αφαίρεσαν αρκετό star power από το ρόστερ έφεραν πίσω από την αρχή του χρόνου τον Chris Jericho. Και ευτυχώς εδώ και περίπου ένα μήνα τον βλέπουμε σε heel ρόλο που του πάει ένα εκατομμύριο φορές καλύτερα. Ο ΑJ Styles που έκανε ντεμπούτο στο Royal Rumble ήταν γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο και το μόνο που του έλειπε ήταν το WWE. Στα 38 του πλέον έχει σίγουρα 3-4 καλά χρόνια μπροστά του και όλοι ελπίζουν ότι η πρώτη του συμμετοχή σε Wrestlemania θα είναι αυτή που θα του δώσει και την κατάλληλη ώθηση. Γι αυτό το λόγο γίνεται το ματς έτσι κι αλλιώς και στις προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Jericho είδαμε ότι η χημεία τους λειτουργεί μια χαρά.



Andre the Giant Memorial Battle Royal


inner
Πριν από λίγες ημέρες το Battle Royal μεταφέρθηκε από το kick-off στο κανονικό show. Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα έχουν κάποια έκπληξη. Τώρα, αυτή η έκπληξη θα είναι κάποια επιστροφή ή κάτι άλλο δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα, αλλά είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι όλα θα περιστραφούν απλά γύρω από τους Big Show, Kane και Social Outcasts όπως μας έδειξε το «χτίσιμο» τις τελευταίες εβδομάδες. Αν ευχόμασταν κάτι θα ήταν η επιστροφή του Cesaro για να πετάξει ταυτόχρονα από το ρινγκ Kane και Big Show. Φυσικά και μπορεί να το κάνει.

League of Nations vs. The New Day


inner

Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που θέλω από τον αγώνα είναι να δω την είσοδο της New Day, που ελπίζω να είναι όσο εντυπωσιακή όσο φαντάζομαι στο κεφάλι μου ότι θα είναι. Big E, Kofi Kingston και Xavier Woods ήταν με διαφορά το καλύτερο κομμάτι του WWE τη χρόνια που μας πέρασε και η Wrestlemania ΠΡΕΠΕΙ να είναι το κερασάκι στην τούρτα τους. Βαριέμαι και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να γράψω τα ονόματα της League of Nations. Βαριέμαι. Για αυτό και δεν θα το κάνω. Περιμένω μόνο να δω αν το ντεμπούτο των Enzo Amore και Big Cass –που έρχονται από το NXT για να κόψουν κωλαράκια- θα γίνει το βράδυ της Κυριακής ή στο Raw της επόμενης μέρας. Η κόντρα με τη New Day αναμένεται να είναι ότι πιο διασκεδαστικό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. And you can’t teach that…

WWE Divas Title: Sasha Banks vs. Becky Lynch vs. Charlotte


inner

Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός θα είναι ο αγώνας που θα βάλει μια και καλή τέλος στην αστειότητα με τις Divas και επιστρέψουμε στον τίτλο γυναικών. Έχει ήδη διαρρεύσει ότι η αλλαγή της ζώνης και η μετονομασία της κατηγορίας θα γίνει το βράδυ της Δευτέρας στο Raw. Τώρα, αν και όλοι θέλουν να δουν πρωταθλήτρια τη Sasha Banks, αφού έχουν ακόμα στο μυαλό τους την εικόνα της στο NXT, εγώ πάω λίγο κόντρα και ψηφίζω Becky Lynch. Στην μέχρι τώρα παρουσία της στο main roster έχει δείξει καλύτερα δείγματα και είμαι σίγουρος ότι η Sasha θα μετατραπεί ξανά σε full legit boss στην πορεία. Ο αγώνας πάντως, αν όλα πάνε καλά βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για να κλέψει την παράσταση.



Ladder Match for the WWE Intercontinental Title


The Miz vs. Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. Stardust vs. Zack Ryder vs. Sin Cara vs. Kevin Owens
inner

Ο Kevin Owens είναι αυτή τη στιγμή με διαφορά ο καλύτερος heel που κυκλοφορεί στο WWE. Από τη στιγμή που έκανε ντεμπούτο πέρυσι τον Μάιο δείχνει ξανά και ξανά ότι θα είναι κεντρικός πρωταγωνιστής στο μέλλον. Η κόντρα με τον Sami Zayn ξεκινάει πολύ πριν οι δυο τους βρεθούν στο WWE και είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σίγουρα στους επόμενους μήνες μπορεί και χρόνια. Αυτή τη φορά όμως έχουν άλλους πέντε μαζί και αν θυμάστε το περσινό ladder match για τον ίδιο τίτλο, είχε κλέψει την παράσταση. Βέβαια τότε είχαμε και Daniel Bryan και καλύτερα να μην το θυμηθούμε τώρα και μας πάρουν τα ζουμιά. Μια λογική επιλογή θα είναι να δώσουν τη ζώνη στον Sami Zayn και μετά να τον αφήσουν μαζί με τον KO να κάνουν το κομμάτι τους. Βέβαια επειδή WWE βλέπουμε, οι λογικές επιλογές δεν είναι το φόρτε τους, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από αυτούς τους δύο καταλήξει η ζώνη θα είναι χάσιμο χρόνου απλά.

No Holds Barred Street Fight: Dean Ambrose vs. Brock Lesnar


inner

Ναι γαμώ την τρέλα ναι. Τώρα μιλάμε σωστά. Τώρα μπορούμε να αφήσουμε πίσω τα «αν» και τα «θα δούμε». Αυτή είναι η ευκαιρία για τον Ambrose να φτάσει στην κορυφή. Reigns και Rollins πουσαρίστηκαν απότομα μετά τη διάλυση της Shield και δεν ήταν σε καμία περίπτωση έτοιμοι. Ο Ambrose χτίζει όλο αυτό τον καιρό και αυτός ο αγώνας είναι η τεράστια ευκαιρία του να εκτοξευθεί. Και μετά έχεις τον Lesnar που κάθε εμφάνιση του είναι γεγονός από μόνη της. Οι δυο τους σε No Holds Barred Street Fight με ότι «όπλο» κατεβάσει ο νους(κάποια από αυτά τα είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες) είναι αρκετά για να κάνουν τον αγώνα το highlight της Wrestlemania. Ως τρελός φαν του Ambrose ποντάρω πάνω του γιατί χρειάζεται μία μεγάλη νίκη.



Hell In a Cell Shane McMahon vs. The Undertaker


inner

Η επιστροφή του Shane McMahon αμέσως μετά το Fastlane κόντεψε να γκρεμίσει το κτίριο. Ο ενθουσιασμό του κόσμου μετριάστηκε τις εβδομάδες που ακολούθησαν αφού το storyline δεν υποστηρίχτηκε ιδιαίτερα. Αν κερδίσει ο Shane τότε παίρνει τον έλεγχο του Raw και παράλληλα αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του Undertaker σε Wrestlemania. Ξέρουμε όμως ήδη ότι αυτό ΔΕΝ θα είναι το τελευταίο ματς του Taker, οπότε τι στο διάολο να μαντέψουμε; Τα άλματα «θανάτου» του Shane από την κορυφή του κλουβιού θεωρούνται δεδομένα. Όπως επίσης θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένη κάποιου είδους παρέμβαση. Όπως και να έχει τη Δευτέρα το βράδυ ο Shane ΠΡΕΠΕΙ να έχει τον έλεγχο του Raw, γιατί αν συνεχιστεί με τον τρόπο που συμβαίνει μέχρι σήμερα το storyline της authority είμαι πολύ κοντά στο φάω ένα από τα δύο πόδια μου. Μπορεί και τα δύο.



WWE World Heavyweight Title Match: Roman Reigns vs. Triple H


inner

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Αν έχουν στο μυαλό τους να δώσουν τη ζώνη στον Reigns χωρίς καμία έκπληξη, τότε καλύτερα να βάλουν το ματς κάπου στη μέση γιατί οι αποδοκιμασίες θα γκρεμίσουν το στάδιο. Ο Reigns δεν έχει την αποδοχή του μεγαλύτερου ποσοστού των θεατών και δεν είναι δικό του λάθος. Το πλασάρισμα του είναι εντελώς πιεστικό και το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι γυρίσει σε heel. Κάτι που βοήθησε και τον Rock πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια. Αν η Wrestlemania τελειώσει με χαρούμενο Reigns και κομφετί τίτλου τότε οι αντιδράσεις θα είναι εκκωφαντικές. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν πάλι στο μανίκι τους κάποιο χαρτί έκπληξης αντίστοιχο με το περσινό του Seth Rollins. Αλλιώς δεν μας σώζει τίποτα.



Και κάπου εδώ ολοκληρώσαμε τις σκέψεις μας. Μερικές λεπτομέρειες μόνο ακόμα. Το Kick off Show όπως είπαμε και νωρίτερα αρχίζει ακριβώς στις 12 το βράδυ της Κυριακής. Το κυρίως πιάτο έρχεται στις 02.00 ακριβώς και η προβλεπόμενη διάρκεια είναι τέσσερις ώρες. Μπορεί φέτος να κρατήσει και λίγο παραπάνω. Έχουμε σίγουρα λοιπόν μπροστά μας ένα εξάωρο και βλέπουμε.

Άντε και καλά να περάσουμε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x