Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ χωρίς… «χρυσάφι»

Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έπιασαν τόπο και τελικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα συνεργαστεί με εταιρεία χρυσού για χορηγία στη φανέλα.

Η εξέλιξη αυτή γνωστοποιήθηκε μέσω της ακόλουθης ανάρτησης της ΠΑΕ στο λογαριασμό της στο facebook:

«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία "Hellas Gold" δεν κατέληξαν σε συνεργασία».

Από την αρχή υπήρξαν αντιδράσεις στο διαφαινόμενο ντιλ με αποκορύφωμα επιστολή που συνέταξαν φίλαθλοι της ομάδας από τη Χαλκιδική στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων: «…Κανείς δεν ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη τι σημαίνει Ελληνικός Χρυσός; Κανείς δεν του είπε ότι έρχονται, παίρνουν τον χρυσό και αφήνουν τον θάνατο για μια ζωή; θα καταστραφεί όλη η Χαλκιδική, αυτός ο θάνατος θα φθάσει και στη Θεσσαλονίκη. Μία τέτοια κίνηση θα διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και δεν το θέλουμε τώρα που πάμε να χτίσουμε κάτι καλό για το αύριο όλων μας.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτήν τη διαφήμιση στη φανέλα μας, όσα κι αν είναι τα χρήματα που δίνουν. Αυτά που θα χάσει ο ΠΑΟΚ, από τις αντιδράσεις των φιλάθλων του, πιστεύουμε πως θα είναι περισσότερα… Ο ΠΑΟΚ έχει αρχές, ιδεολογία και καλείται για μία ακόμη φορά να το δείξει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x