Super League 2

«Πάει» και ο έβδομος προπονητής στην Παναχαϊκή

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Η Παναχαϊκή προχώρησε σε μια ακόμα απομάκρυνση προπονητή, φτάνοντας τους επτά που έχουν φύγει από τους Πατρινούς. Πρώτο όνομα αντικαταστάτη ο Φυντάνης.

Μετά από, μόλις, δύο εβδομάδες παραμονής στον πάγκο της Παναχαϊκής και μόλις δύο μέρες μετά την πρώτη του νίκη, ο Άγγελο Διγκόζης είναι στην πόρτα της εξόδου της πατρινής ομάδας. Τα αίτια δεν έχουν γίνει γνωστά όμως το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για αντικαταστάτης του είναι ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Διγκόζης είναι ο έβδομος κατά σειρά τεχνικός που αποχωρεί, αφού προηγήθηκαν οι Παπακώστας, Φυντάνης, Ζήκος, Κούτσης, Αντωνίου, Καράτσης. Ο Φυντάνης έφτασε μια ανάσα από την απομάκρυνσή του από τον Βύζαντα Μεγάρων, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Δεν αποκλείεται όμως και νέα ανατροπή, εάν και εφόσον επισημοποιηθεί και το διαζύγιο με τον Άγγελο Διγκόζη.

Για το όλο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ, κατηγορώντας το νεαρό τεχνικό για την απόφασή του να παραιτηθεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ο από δεκαημέρου προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Άγγελος Διγκόζης, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει, με τη δικαιολογία ότι προσπαθεί επί δέκα ημέρες να συζητήσει με την ιδιοκτησία της ομάδας και δεν το κατάφερε, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πριν από την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης την παραίτησή του.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που νεαρός προπονητής, ο οποίος έβαλε "λιτούς και δεμένους" για να έρθει και να εργαστεί στην Παναχαϊκή, που, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, παραιτείται χωρίς κανένα σοβαρό λόγο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και πολύ σύντομα θα καταλάβουν όλοι αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις κωμικοτραγικές παραιτήσεις που σκοπό έχουν να εκθέσουν την ομάδα και να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες της, ότι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια στην Πάτρα το έργο θα είναι πολεμικό και ιδιοκτησία, προπονητές και ποδοσφαιριστές, θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πού έδειξε η ομάδα τη χρονιά που, κόντρα στα ίδια πρόσωπα που μεθοδεύουν αυτές τις καταστάσεις και σε όλο το κύκλωμα, πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Football League.

Όσο για τον κ. Διγκόζη και τον συνεργάτη του, που υπερηφανεύτηκαν ότι έβαλαν στην ομάδα ένα 16χρονο, θα ήταν πιο σωστό να πουν ποιος είναι αυτός που επέμενε και επιμένει να είναι στην αποστολή και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής ο Hoxhalli, o Χούσα και ο Πλέγας και ποιος είναι αυτός που επιμένει στη δημιουργία μιας ομάδας από νεαρούς ποδοσφαιριστές με πενταετή συμβόλαια που έχουν σαν ομάδα τους μόνο την Παναχαϊκή και θέλουν τη διάκριση μέσα από αυτή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει τα πάντα για να πάρει προπονητή που δεν φοβάται ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα και που δεν θα διαλέγει ειδικά παιχνίδια που θα τιμωρούνται οι ποδοσφαιριστές της με κάρτα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x