Europa League

Ουσέρο: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς με Τότεναμ»

Το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό κόντρα στην Τότεναμ, όπως παραδέχθηκε ο Φερνάντο Ουσέρο και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο».

Για τη νίκη θα πάει ο Αστέρας Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, σύμφωνα με τον Φερνάντο Ουσέρο που εκτός από δύσκολο χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης (6/11) και το σημαντικό στην ιστορία του συλλόγου. Η ψυχή και το πάθος μπορούν να δώσουν κάτι καλό στους Αρκάδες, όπως δήλωσε ο Ισπανός μέσος, που τόνισε ότι είναι δεμένος με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

-το ματς με τον Αστέρα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο, αν και γίνεται στο σπίτι μας. Η Τότεναμ είναι πολύ σπουδαίος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Πράγματι αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός στην ιστορία του συλλόγου. Αλλά εμείς θέλουμε βαθμούς».

-το που θα κριθεί: «Παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να παίξουμε ενωμένοι και όχι ατομικά. Η ψυχή και το πάθος θα είναι σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα».

-τον εαυτό του: «Είμαι Ισπανός, δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και νιώθω κομμάτι του συλλόγου. Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τον Αστέρα».

-το αν ο αγώνας είναι ευκαιρία για… μεταγραφή: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, όχι για τον κάθε παίκτη, που θα χρησιμοποιήσει ως βιτρίνα το κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x