Δελτία Τύπου

«Όμορφη μέρα» με Champions League στα κανάλια Novasports!

Οι πρώτοι αγώνες των play offs, την Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 21:45

Η «Όμορφη μέρα» ξεκινάει με Champions League, στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Αυγούστου, τους πρώτους αγώνες των Play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 19 Αυγούστου, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον αγώνα της τουρκικής Μπεσίκτας με την Άρσεναλ, καθώς και σε αυτόν της Νάπολι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι της βραδιάς, η Κοπεγχάγη θα υποδεχτεί την Λεβερκούζεν, ενώ αμφίρροπη εξέλιξη αναμένεται να έχουν τα παιχνίδια, Στεάουα – Λουντογκόρετς και Σάλτσμπουργκ - Μάλμε.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 20 Αυγούστου, από το πρόγραμμα δεσπόζει η αναμέτρηση Λιλ - Πόρτο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Μάριμπορ – Σέλτικ, Σταντάρ Λιέγης – Ζενίτ και Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 19 Αυγούστου
21:45 Μπεσίκτας - Άρσεναλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
21:45 Νάπολι – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και live audio από την Web TV του Novasports.gr
21:45 Κοπεγχάγη - Λεβερκούζεν, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Στεάουα - Λουντογκόρετς, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
23:45 (rec) Σάλτσμπουργκ - Μάλμε, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Τετάρτη 20 Αυγούστου
21:45 Μάριμπορ – Σέλτικ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
21:45 Λιλ - Πόρτο, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και live audio από την Web TV του Novasports.gr
21:45 Σταντάρ Λιέγης - Ζενίτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Άαλμποργκ - ΑΠΟΕΛ θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 22 Αυγούστου στις 22:00 από τα Novasports και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη, θα προβληθεί και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 19/08 και την Τετάρτη 20/08, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x