Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Τζόρτζεβιτς: «Δέκα φορές να αντιμετωπίσει η Σερβία τις ΗΠΑ, πρέπει να νικήσει»

Σίγουρος πως η Σερβία θα παλέψει μέχρι τέλους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως τόνισε μετά την ήττα από την Αυστραλία.

Στόχος του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι η Σερβία να μην κάνει υπολογισμούς για τις θέσεις στον όμιλο, αλλά να νικάει σε κάθε παιχνίδι, ακόμα κι αν χρειαστεί να αναμετρηθεί με τις ΗΠΑ δέκα φορές.

Η ήττα από την Αυστραλία προβλημάτισε τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν ένα «καλό μάθημα», και πλέον θέλει οι «Πλάβι» να ανασυγκροτηθούν και να εστιάσουν στο στόχο τους.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγώνα ενάντια στα «καγκουρό»

«Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει ακόμα κι αν παίξουμε 10 φορές κόντρα στις ΗΠΑ. Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν θα κάνουμε υπολογισμούς. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα αναλύσουμε τον αγώνα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν αποτελεί σήμα κατατεθέν μας να εγκαταλείπουμε στο τέλος. Ο αγώνας δεν τελειώνει στο 35, αλλά στο 40 λεπτά. Ανεξήγητα για εμένα δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα στις ελεύθερες βολές. Η Αυστραλία έπαιξε σπουδαία, Μιλς και Ντελαβεντόβα έκαναν τη διαφορά, πιέζοντας τη μπάλα σαν πρωταθλητές του ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x