Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στεφανίδη: «Ένα άλμα κοντά στο ρεκόρ μου θα φέρει μετάλλιο»

Μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας για μετάλλιο, ακόμη και για το χρυσό, η Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε για το άλμα που πιστεύει πως θα της δώσει μια θέση στο βάθρο στο Ρίο.

Την πεποίθηση πως ένα άλμα κοντά στο φετινό της ρεκόρ (4,86μ.) θα της δώσει και ένα μετάλλιο στο Ρίο, εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ τόνισε: «Θέλω να βρεθώ εκεί και να κάνω μια καλή εμφάνιση κοντά στο φετινό ρεκόρ μου (4,86μ.). Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να προβλέψω τι θα κάνουν οι άλλες αθλήτριες. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια επίδοση κοντά στο ρεκόρ μου πιθανότατα να φέρει ένα μετάλλιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Συμπλήρωσε, δε: «Πριν τον τελικό έχω τον προκριματικό, που είναι πάντα περίεργος. Πρέπει να ενεργοποιηθείς σωστά και να μη χαλαρώσεις. Αυτό που έβαζα στο 4,90μ. και στα άλματα που δοκίμασα στα 5,00 μ. δεν λύγιζε σωστά. Με τα νέα κοντάρια πιστεύω θα έχω καλύτερες προσπάθειες».

Η Στεφανίδη θα βρίσκεται στο ολυμπιακό χωριό την Τρίτη (9/8) και θα έχει μπροστά της μία ολόκληρη εβδομάδα έως τον προκριματικό του επί κοντώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x