Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ποιός Νεϊμάρ; Η Μάρτα!

Την δυσαρέσκεια του με έναν μοναδικό τρόπο εξέφρασε ένας νεαρός φίλος της Βραζιλίας, για την πορεία της στο τουρνουά του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πώς και πώς περίμεναν οι Βραζιλιάνοι την έναρξη του τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα τους, αλλά μέχρι τώρα η εθνική τους ομάδα δεν τους έχει αποζημιώσει (δύο ισοπαλίες με 0-0 σε ισάριθμα ματς, με Ιράν και Νότιο Αφρική).

Έτσι, ένας μικρός φίλος της «σελεσάο», ο Μπερνάρντο, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έσβησε το όνομα του Νεϊμάρ στην φανέλα του και το αντικατέστησε με αυτό της Μάρτα. (Η Μάρτα είναι η αρχηγός και η καλύτερη παίκτρια της εθνικής Βραζιλίας σε αυτή την Ολυμπιάδα και έχει οδηγήσει την χώρα της σε δύο άνετες νίκες με τις εμφανίσεις της).

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε viral και ο πιτσιρικάς ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τους λόγους που επέλεξε την Μάρτα από τον Νεϊμάρ.

«Η Μάρτα έχει πολύ πάθος, της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Δείχνει ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν το ποδόσφαιρο. Η γυναικεία ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες νικάει τους πάντες, παίζει πολύ καλά και για μένα αυτό είναι ένα σύμβολο φεμινισμού στη Βραζιλία. Νομίζω ότι αξίζει να φοράει την φανέλα περισσότερο από τον Νεϊμάρ», ήταν τα λόγια του Μπερνάρντο στο βίντεο.

Εδώ το βίντεο



Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x