Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Συγκινημένος και… αχόρταγος Πετρούνιας: Γι' αυτό ήρθα στη Γαλλία – Θα φτιάξουμε ένα ασυναγώνιστο πρόγραμμα για το 2028!

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Χαρούμενος και συγκινημένος με το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης -ο οποίος έγραψε ιστορία όντως ο πρώτος αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στο αγώνισμα των κρίκων- έδειξε για ακόμα μια φορά το τρομερό του επίπεδο, αναφερόμενος στους αντιπάλους του.

Την ίδια στιγμή, δε, παραμένει... αχόρταγος, προαναγγέλοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες και μάλιστα με ένα, όπως υπογράμμισε, ασυναγώνιστο πρόγραμμα.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για:

-το ότι έγραψε ιστορία: «Ήρθα γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Είχα τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο και ένα χειρουργείο. Είμαι 33 ετών πλέον και έχω υποχρεώσεις. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο. Στοχεύεις πάντα την πρώτη θέση σε έναν τελικό, αλλά πρώτα το μετάλλιο. Δεν είχε ξαναγίνει στους κρίκους και ήταν ένας σκοπός.

Εντόπισα κάποια λάθη. Θα μπορούσε να είναι ισοβαθμία με τον πρώτο και επειδή υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας θα ήμουν πρώτος. Δεν ήρθε, δεν πειράζει, είναι άξιοι αντίπαλοι και με κάνουν και εμένα καλύτερο αθλητή. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, τον προπονητή μου, τον φυσιοθεραπευτή μου, σ' όλη την Ελλάδα.

Είναι μια ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Είμαι χαρούμενος, συγκινημένος
».

-το εάν το απόλαυσε: «Το απόλαυσα πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνει με ένα μετάλλιο. Στεναχωριέμαι για τον φίλο μου τον Γάλλο. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του.

Είμαστε χαρούμενοι. Ανυπομονώ να γυρίσω στα παιδιά μου
».

-το εάν έχει ως στόχο τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Οπωσδήποτε χρειάζομαι ένα καλό διάλλειμα για να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου, όμως δεν σταματάει τίποτα εδώ. Ο Αρμένιος που είδατε, είναι 37 ετών και είναι πολύ καλός. Εγώ είμαι 33 ετών. Ο κώδικας της γυμναστικής αλλάζει υπέρ μου. Μειώνονται δύο ασκήσεις και νομίζω ότι κάνοντας μια καλή στρατηγική, θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα είναι ασυναγώνιστο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x