Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Επιβίωσε στη ματσάρα και πήγε ημιτελικά η Ουγγαρία

Χάρη στις επεμβάσεις του Σόρα Βόγκελ, η Ουγγαρία νίκησε 12-10 την Ιταλία στα πέναλτι στον τέταρτο προημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών η Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι νίκησαν 12-10 στα πέναλτι την Ιταλία (κ.α.9-9) στον καταπληκτικό προημιτελικό της Τετάρτης και πήραν το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου την Παρασκευή θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Κροατία, έχοντας ως πρωταγωνιστή στη «ρώσικη ρουλέτα» τον Σόρα Βόγκελ, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε με 3-2 και 4-2 μετά την αποβολή του Κοντέμι χωρίς αντικατάσταση στην ολοκλήρωση του δεύτερου οκτάλεπτου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η «σετεμπέλο» με επιμέρους σκορ 5-2 προηγήθηκε 7-6 και 8-6, όμως Ουγγαρία ισοφάρισε 8-8 με τον Ζάλανκι. Ο Μάνχερτζ έκανε το 9-8 για τους Μαγυάρους, όμως ο Πρεσιούτι ισοφάρισε με παίκτη παραπάνω για τους Ιταλούς.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Ντελ Λούγκο πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε τετ α τετ του Γιάνσικ σε κόντρα. Έτσι, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.


Τα στατιστικά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x