Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Mυστήριο με την Φρέιζερ-Πράις: Δεν συμμετείχε στα 100μ. για άγνωστο λόγο!

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η Τζαμαϊκανή αθλήτρια Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις δεν συμμετείχε στα ημιτελικά των 100μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Mία απρόοπτη εξέλιξη έλαβε χώρα λίγο πριν τα ημιτελικά των 100μ. γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, η σπουδαία Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις δεν συμμετείχε στο αγώνισμα, παρόλο που ήταν δηλωμένη κανονικά στη δεύτερη προκριματική σειρά. Η Τζαμαϊκανή αθλήτρια ήταν έτοιμη για την έκτη της Ολυμπιακή παρουσία.

Αυτή που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή είναι η αιτία της απουσίας της. Σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, η σπουδαία αθλήτρια, η οποία δεν μένει στο Ολυμπιακό Χωριό, πήγε στο «Stade de France» με δικό της μέσο και όχι με το λεωφορείο της υπόλοιπης αποστολής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι ασφαλείας να μην την αφήσουν να περάσει στον χώρο της προθέρμανσης! Κάπως έτσι, έχασε τόσο το απαραίτητο ζέσταμα όσο και το αγώνισμα.

Οι Τζαμαϊκανοί, από την πλευρά τους, διαρρέουν πως η Φρέιζερ-Πράις αντιμετώπισε κάποιο τράβηγμα και γι' αυτό δεν αγωνίστηκε, με το θέμα πάντως να μην έχει ξεκαθαρίσει ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη εξήγηση.

H 37χρονη πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στίβου όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει συνολικά 8 Ολυμπιακά μετάλλια, μεταξύ των οποίων και 3 χρυσά.

Η Φρέιζερ-Πράις στόχευε σε ένα σπουδαίο ρεκόρ, αφού ήθελε να γίνει η πρώτη Ολυμπιονίκης που θα κερδίσει πέντε μετάλλια στη σειρά στο ίδιο αγώνισμα στίβου έχοντας πάρει χρυσά σε Πεκίνο (2008) και Λονδίνο (2012), χάλκινο στο Ρίο (2016) και ασημένιο στο Τόκιο (2020) στα 100μ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x