Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ισοπεδωτική Εθνική, σάρωσε την Αυστραλία και πάει για την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ελλάδα ήταν αποφασισμένη να μην παραδώσει τα όπλα κόντρα στην Αυστραλία και με τη νίκη της (15-9) προκρίθηκε στον τελικό για την 5η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Έκανε το καθήκον της και φορτσάρει για την 5η θέση η Εθνική πόλο ανδρών!

Η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Αυστραλία, έχοντας εξαιρετική αμυντική προσήλωση και με τρομερές επιθετικές επιδόσεις, επικράτησε 15-9 και πάει στον τελικό της 5ης θέσης με αντίπαλο την Ισπανία.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ήταν ο Κάκαρης που σκόραρε τέσσερα τέρματα, αλλά και ο Σκουμπάκης που είχε τρία.

Την Κυριακή στις 11/8 το ματς κατάταξης για την Εθνική (10:00) με τους απερχόμενους ασημένιους Ολυμπιονίκες να θέλουν να πάρουν την τρίτη καλύτερη θέση της ιστορίας τους στην ιστορία τους στον θεσμό.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 4, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Λάμπι 1, Μαξίμοβιτς 2, Νέγκους, Πάουερ 2, Λ. Εντουαρντς, Πάβιγιαρντ 1, Μέρσεπ 1, Μπάιρνς 2, Μπερεχούλακ, Πουτ, Μπ. Εντουαρντς, Χέτζες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x