Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Ντέρικ Γουάιτ: «Είχα πλάνα με την οικογένειά μου για διακοπές, αλλά όταν με κάλεσαν οι ΗΠΑ ήρθα αμέσως»

Ο Ντέρικ Γουάιτ μίλησε για την ύψιστη τιμή που αποτελεί η κλήση του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, παρά το γεγονός πως είχε κανονίσει διακοπές με την οικογένειά του ώστε να ξεκουραστεί.

Με ένα ρόστερ που θυμίζει... Dream Team, η εθνική ομάδα των ΗΠΑ ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έχοντας ως μόνο στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μία από τις τελευταίες προσθήκες στην «αρμάδα» του Στιβ Κερ ήταν ο Ντέρικ Γουάιτ, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Καγουάι Λέοναρτ στη 12άδα της Team USA.

Ο πρωταθλητής NBA με τους Σέλτικς μίλησε για την ύψιστη τιμή που αποτελεί η κλήση του στην εθνική παρά το γεγονός πως είχε κανονίσει διακοπές με την οικογένειά του ώστε να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πολλά έχουν αλλάξει από το 2019, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω με τον Τέιτουμ και τον Χόλιντεϊ ξανά στην Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να περιμένω να βρεθώ στο παρκέ μαζί τους και να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα.

Με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική ομάδα και φυσικά αμέσως μίλησα με την οικογένειά μου για να δω πως θα μπορούσε να γίνει. Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος, γνώριζα πως υπήρχε ευκαιρία να είμαι στην Εθνική όταν ο Βοϊναρόφσκι έκανε το tweet. Ο ατζέντης μου και εγώ μιλήσαμε λίγο για αυτό μετά το τέλος της σεζόν. Επικοινώνησαν μαζί μας και φτάσαμε εδώ.

Είχα πλάνα με την οικογένειά μου για διακοπές. Αλλά φυσικά είμαι εδώ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποφάσισα να ξεκουραστώ λίγο αλλά όταν με πήραν από την Εθνική άρχισαν κατευθείαν να δουλεύω.

Κάθε χρόνο γίνομαι καλύτερος και νιώθω πως φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά μου, ειδικά με τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Πιστεύω πως έχουμε τρομερή ποιότητα τώρα και η ιδέα μου είναι να παίξω σε όποιον ρόλο χρειαστεί, να καλύψω όποια κενά μπορεί να δημιουργηθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x