Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κυρίαρχος Τσιτσιπάς, πέταξε στους «8» και τώρα Τζόκοβιτς!

Ο ανώτερος -στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς- Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 0-2 σετ του Σεμπάστιαν Μπάεζ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «8» του ολυμπιακού τουρνουά!

Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο Έλληνας τενίστας (Νο12) νίκησε με 0-2 σετ τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπαέζ (Νο18) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του μονού ανδρών στο ολυμπιακό τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Εκεί, ο 26χρονος θα μονομαχήσει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που βγήκε νικητής από τη μάχη του με τον Ντόμινκ Κέπφερ, Νο. 70 στον κόσμο, με 7-5, 6-3.

Ο Τσιτσιπάς δεν μπήκε καλά, με τον Μπαέζ να σπάει νωρίς το σερβίς του και να προηγείται με 2-0. Ωστόσο, ο Έλληνας τενίστας έβγαλε αντίδραση και στο 4ο game πήρε πίσω το break, ισοφαρίζοντας σε 2-2.





Ο Μπαέζ πήρε εκ νέου προβάδισμα με break για το 3-2, όμως, από εκεί και μετά ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός με τέσσερα σερί games, παίρνοντας το πρώτο σετ με 5-7.



Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας είχε το πάνω χέρι, έκανε το 0-5, με τον Μπαέζ να παίρνει μόλις ένα game, καθώς ο Τσιτσιπάς με 1-6 έκανε δικό του και το δεύτερο σετ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x