Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Καλαϊτζάκης: «Δυνατός ο όμιλος, αλλά δεν φοβόμαστε»

Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης εν όψει της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το αυριανό φιλικό με την Σερβία στο Βελιγράδι.

Σίγουρος για τις δυνατότητες της Εθνικής μπάσκετ παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας επί ελληνικού εδάφους πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είναι τιμή που η Ελλάδα θα βρεθεί σε ένα ομαδικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι υπάρχει ένας πολύ δυνατός όμιλος αλλά έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα και σαν φανέλα. Δε φοβόμαστε, έχουμε προετοιμαστεί. Ένα μήνα και κάτι μέρες κάνουμε προπόνηση, έχουμε βρει ο ένας τον άλλον. Σε όλα τα φιλικά και το Προολυμπιακό είμαστε αήττητοι μέχρι στιγμής. Σε έξι μέρες όλα είναι δυνατά», ανέφερε ο γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Όσο για το αυριανό φιλικό με τη Σερβία στο Βελιγράδι; «Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλα ονόματα. Ίσως από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια που έχει κατεβάσει η Σερβία. Και εμείς είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, έχουμε δουλέψει αρκετά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τι δουλειά που έχουμε κάνει, είμαστε πολύ χαρούμενοι, υπάρχει μεγάλη διάθεση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αύριο. Θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και μετά έχουμε πέντε μέρες μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x