Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Βασικός υποψήφιος ο Γιάννης για σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για να κρατήσει την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα είναι και εκείνη στο Παρίσι, καθώς νίκησε 80-69 την Κροατία στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Από ‘κει και πέρα, είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έχει την… τιμητική του. Κι αυτό γιατί, ο «Greek Freak» είναι αυτή την στιγμή ο βασικός υποψήφιος για να κρατήσει την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Αγώνων στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Αναφορικά με το ποιος θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, αναμένεται να οριστικοποιηθεί στη συνεδρίαση της ΕΟΕ, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (9/7).

Αρχικά, είχε γίνει πρόταση στον Μίλτο Τεντόγλου. Αλλά, ο Έλληνας άλτης αφού ευχαρίστησε την ΕΟΕ για την τιμητική πρόταση, την αρνήθηκε για λόγους ανωτέρας βίας.

Από ‘κει και πέρα, ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν σημαιοφόρος της ολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες του Τόκιο, μαζί με την χρυσή Ολυμπιονίκη της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, ενώ ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, Στέφανος Ντούσκος, ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος της λαμπαδηδρομίας στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x