Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φουντούλης: «Μας κράτησε στο παιχνίδι ο Ζερδεβάς, λίγοι έχουν τα δικά του ψυχικά αποθέματα»

Στην εμφάνιση του Μανώλη Ζερδεβά, μετά το γκολ που δέχθηκε στο φινάλε της πρώτης περιόδου και την αντίδραση από τη δεύτερη περίοδο και μετά, στάθηκε ο αρχηγός της Εθνικής Πόλο, Γιάννης Φουντούλης.

Στα στοιχεία που έφεραν τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί των ΗΠΑ στην 3η αγωνιστική του Ολυμπιακού Τουρνούα πόλο ανδρών στο Παρίσι στάθηκε ο Γιάννης Φουντούλης.

«Είχα πει και πριν από το Τουρνουά, ότι είναι μεγάλη σε διάρκεια η διοργάνωση, και όλες οι ομάδες στοχεύουν να βελτιώνονται για να είναι έτοιμες για τα νοκ άουτ. Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη που μας εξασφαλίζει την παρουσία στην οκτάδα. Και τώρα έχουμε τα απαιτητικά παιχνίδια με δύο σπουδαίες ομάδες, για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» και πρόσθεσε:

«Κρατάμε το πάθος, την άμυνα στον παίκτη λιγότερο, την ενέργεια που βγάλαμε και την πίστη που βγάλαμε. Ήταν πολύ καλή η εμφάνιση του Μανώλη Ζερδεβά, αφού μας κράτησε στο παιχνίδι. Έχει τρομερό ψυχολογικό χάρισμα. Πολύ δύσκολα κάποιος άλλος θα μπορούσε να ανταπεξέλθει μετά το ότι έγινε στο τέλος της πρώτης περιόδου. Και εμείς τον βοηθήσαμε με την άμυνά μας».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x