Δελτία Τύπου

Ολα εδώ...

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης 20/02/14 (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης 20/02/14 (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

-Τα τελευταία νέα από Παναθηναικό και Ολυμπιακό λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

-Τις δηλώσεις των Στέφενς-Λίνο για το αποψινό πρώτο παιχνίδι για την φάση των 32 του Europa League με αντίπαλο την Μπενφίκα και ποιές οι σκέψεις του Ολλανδού τεχνικού του ΠΑΟΚ για τους παίκτες που θα παρατάξει.

-Την Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μπενφίκα Ζόρζε Ζέσους και του Εδουάρδο Σάλβιο και την πιθανή 11άδα που θα αγωνιστεί η πρωτοπόρος του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

-Σε άγνωστη τοποθεσία πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των Δημήτρη Γιαννακόπουλου-Γιάννη Αλαφούζου,εν αναμονή της επίσημης τοποθέτησης των δύο πλευρών.

-Την αποθεωτική υποδοχή που έτυχε η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στην Κεφαλλονιά και τις ευχαριστήριες δηλώσεις του δημάρχου Αργοστολίου Αλέξανδρου Παρίση.

-Ποια τα δεδομένα για την πιθανή επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ.

-Την ήττα του Πανιωνίου με 84-88 στο Ελληνικό από την Μπιλμπάο για την 6η αγωνιστική του Last 32 EuroCup και τις δηλώσεις των Σφαιρόπουλου-Σταμάτη.

-Ματιές στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

-Την νίκη του Δούκα με 23-13 επι του Κιλκίς για την 14η Αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ και τις δηλώσεις των Δεληγιάννη,Σαμαρά,Γεωργιάδη.

-Την νίκη πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλει της ΑΕΚ επικρατώντας στην Αλεξανδρούπολη του τοπικού Εθνικού με 3-1.

-Γκολ από την νίκη με 2-0 της Μπάγερν στο Έμιρειτς επι της Άρσεναλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο επι της Μίλαν (1-0) στα χθεσινά ματς της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x