Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά

Αναποφάσιστος για το αν θα παραιτηθεί ή όχι από την προεδρία του Άρη εμφανίζεται ο Λάμπρος Σκόρδας. Περιμένει το «διαζύγιο» με τους «κίτρινους» ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ρυθμιστής των εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης είναι ο Λάμπρος Σκόρδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου εμφανιζόταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραιτηθεί, παρότι στη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη αποφασίστηκε η παύση της νυν διοίκησης. Το Σάββατο υπήρξε η φήμη ότι τελικά θα κάνει πράξη την επιθυμία της ΚΜΑ, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη, καθώς δεν προγραμματίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο για την Κυριακή.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Σκόρδας δεν έχει αποφασίσει. Εφόσον, το κάνει άμεσα θα κατατεθεί την Τρίτη (4/3) η στο Ειρινοδικείο η αίτηση διορισμού νέας διοίκησης, στην οποία πρόεδρος θα είναι ο επικεφαλής την ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης.

Αν εμμείνει στην παραμονή του το νυν σχήμα, τότε ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ, Σπύρος Χριστοφορίδης θα προχωρήσει στην αίτηση ανάκλησης της υπάρχουσας διοίκησης.

Στον «αέρα» είναι αυτή τη στιγμή και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε στο ισόπαλο ματς με τον ΟΦΗ. Γνωρίζει, ότι εφόσον υπάρξουν αλλαγές στον σύλλογο, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x