sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι σατανικές συμπτώσεις με την τελευταία φορά που ο ΠΑΟ γύριζε από 0-2

Διαβάστε τις απίθανες συμπτώσεις που έχουν προκύψει μετά την ανατροπή του Παναθηναϊκού από το 0-2! Πριν από πόσα χρόνια συνέβη αντίστοιχη επιστροφή, κόντρα σε ποιο προπονητή και τον κοινό παρανομαστή.

Η αποψινή ανατροπή του Παναθηναϊκού χάρισε μια... ανέλπιστη -όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα του ομίλου- πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και παράλληλα αποτελεί ένα σημαδιακό αποτέλεσμα για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά (0-2) στο ημίχρονο και παρ' όλα αυτά κατάφερε να επιστρέψει, αφήνοντας εκτός τον Ηρακλή και κατάφερε κάτι που είχε να κάνει παραπάνω από 6 χρόνια.

Ήταν 20 Νοεμβρίου 2010 σε επίπεδο Super League με άμεσο «θύμα» του αυτή τη φορά τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο «Γηραιός» είχε προηγηθεί με 2-0 χάρη στα γκολ των Μάρα και Πίτου Γκαρσία στο 20' και 21' αντίστοιχα, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό του... Γιάτσεκ Γκμοχ να τρέχει και να μην φτάνει. Ο Πολωνός βρισκόταν στον πάγκο ως υπηρεσιακός, τη στιγμή που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν στα επίσημα, δίπλα στον Νικόλα Πατέρα, βλέποντας την επόμενη ομάδα του.

Τελικά, οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το σκορ, επικρατώντας με 4-2 με το γκολ του Λουίς Γκαρσία (30'), τα δύο του Σισέ (45', 51') και ένα του... Πετρόπουλου (75'), που σήμερα ήταν αντίπαλος του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο της ιστορίας είναι ότι στον πάγκο του Ηρακλή βρισκόταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που σήμερα οδήγησε για πρώτη φορά έπειτα 6 χρόνια τον Παναθηναϊκό σε ανατροπή από διαφορά δύο γκολ!

Το 4-2 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή στις 20/11/2010



Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x