Δελτία Τύπου

Οι νικητές του διαγωνισμού της Gillette

Δείτε τους νικητές στο διαγωνισμό του Sport-fm.gr και της Gillette για τη συλλεκτική ξυριστική μηχανή Gillette Brazil Razor και προϊόντα ξυρίσματος για έναν ολόκληρο χρόνο

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της Gillette για τη συλλεκτική ξυριστική μηχανή Gillette Brazil Razor. Ο πρώτος νικητής κερδίζει τη συλλεκτική ξυριστική μηχανή και ξυριστικά προϊόντα για έναν χρόνο. Εννιά ακόμη νικητές κερδίζουν από ένα συλλεκτικό Gillette Fusion Proglide Special Edition Brazil!

Αναλυτικά οι νικητές:

1) Χρήστος Ντάκουλας
2) Παναγιώτης Κανελλόπουλος
3) Στράτος Γιαννακος
4) Βασίλης Κακαρώνης
5) Δούκας Καϊμης
6) Παναγιώτης Δημητρίου
7) Χαράλαμπος Γιαννακας
8) Βασίλης Παπανάγνος
9) Χρήστος Βαϊόπουλος
10) Ανδρέας Ξένος

H Gillette κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το συλλεκτικό Gillette Fusion Proglide Special Edition Brazil με τη σημαία της Βραζιλίας ενόψει της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου τον Ιούνιο! Το προϊόν θα διατίθεται για σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Special Edition Brazil Razor προσφέρει το καλύτερο ξύρισμα των ατσάλινων λεπίδων της Gillette, σχεδιασμένο για να δείξει το πάθος των φιλάθλων και την αγάπη τους στο ποδόσφαιρο, αυτό που θα ονόμαζε κάποιος «Ατσάλινη Δύναμη».

Η «Ατσάλινη Δύναμη» είναι κεντρικό θέμα της καμπάνιας της Gillette «Φτιαγμένο από ατσάλι. Με οδηγό το πάθος» και είναι μια έννοια που συνοψίζει το πάθος και την ψυχική αντοχή που απαιτείται από τους παίκτες και τους φιλάθλους, ώστε να οδηγούν τις ομάδες τους στη νίκη.
Η Gillette ορίζει ως «Ατσάλινη Δύναμη» την ψυχική ανθεκτικότητα, την ακλόνητη αποφασιστικότητα και τη θέληση για τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x