Δελτία Τύπου

Οι νικητές για τις υποτροφίες του ΚΑΡ

Για μια ακόμη χρονιά το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορταζ έδωσε την ευκαιρία σε δέκα νικητές να σπουδάσουν δωρεάν δίπλα στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους. Τα ονόματα των νικητών.

Για μια ακόμη χρονιά το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορταζ έδωσε την ευκαιρία σε δέκα νικητές να σπουδάσουν δωρεάν δίπλα στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους.

Μέσω του διαγωνισμού που φέτος είχε ως θέμα «Εθνική Ισπανίας : Ένα φαινόμενο του 21ου αιώνα. Οι παίκτες ή τα συστήματα κάνουν τελικά τη διαφορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;» δόθηκαν οι υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 στους:

1. Στέργιο Βακάλη

2. Μιχάλη Γαλανάκη

3. Εύα Ζαχαριουδάκη

4. Αριστείδη Θάνο

5. Δημήτρη Καπράλο

6. Έλενα Καραγκούνη

7. Χρήστο Κασσό

8. Γιώργο Μεσολογγίτη

9. Διονύση Παπαδάτο

10. Σταύρο Χριστοδουλόπουλο


Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, η πρώτη εξειδικευμένη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για επαγγελματική αποκατάσταση σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση και προχωρά στη δημιουργία δυο νέων τμημάτων, Γενικής Δημοσιογραφίας και Σκιτσογραφίας.

Σαν ευχαριστώ για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ προσφέρει 25% έκπτωση στα δίδακτρα, για κάθε έτος σπουδών, σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x