Δελτία Τύπου

Οι κυπελλούχοι του Carlsberg Cup στο Arsenal FC – Manchester City

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το CarlsbergCup 2013-2014 που ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι σε όλη την Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου του 2013.

Πάνω από 250 ομάδες και 2.300 ποδοσφαιριστές ηλικίας από 18 έως και 45 ετών συμμετείχαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα σε 11 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Κεφαλονιά, Πύργος, Βόλος, Αίγιο, Ναύπακτος, Πάτρα, Ιστιαία και Καλαμάτα) και ανέδειξε -μετά από 3.000 αγώνες- νικητές τους αθλητές της ομάδας “ACMAZI 1996” από την Αθήνα.

Η τελική φάση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ParadisePark (12ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Γέφυρα Μεταμόρφωσης) στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου σε μία εκδήλωση που ανέδειξε το ευ αγωνίζεσθε. Ομάδες από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν, αναμετρήθηκαν μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια και προσέφεραν σε όλους τους θεατές συναρπαστικούς αγώνες που παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον και διακυμάνσεις στο σκορ.

Δεν έλειψαν δε και οι περιπτώσεις που η πρόκριση κρίθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο στο τέλος των αγώνων, οι παίκτες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αγκαλιά με ένα κιβώτιο μπύρας Carlsberg.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, οι παίκτες των αθλητών και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε 12 διαφορετικές εγκαταστάσεις και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την αγάπη και την υποστήριξη της Carlsbergγια τη «στρογγυλή θεά». Την απονομή των βραβείων στους νικητές έκαναν οι Χρήστος Κουτσούκος (TradeMarketingManager της MythosBrewery) και Νίκος Πατεράκης (TradeMarketingExecutive της MythosBrewery).

Οι κυπελλούχοι του CarlsbergCup θα ταξιδέψουν στις 29 Μαρτίου (με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Carlsberg) στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ArsenalFC εναντίον της ManchesterCity για το αγγλικό πρωτάθλημα (PremierLeague).

Carlsberg, Partofthegame!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x