sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι καλύτερες γκολάρες στα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων (vids)

Στα 15 χρόνια που διοργανώνεται έχουν μπει γκολάρες. Δείτε τα δέκα καλύτερα τέρματα που έχουν μπει στις διοργανώσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλου Συλλόγων.

Το άγχος είναι περιορισμένο, οι παίκτες των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στα Παγκόσμια Κυπελλα Συλλόγων έχουν διάθεση για θέαμα και στα παιχνίδια της διοργάνωσης το προσφέρουν.

Αποτέλεσμα; Στα 15 χρόνια που διεξάγονται τα ματς της να έχουν μπει τρομερά γκολ. Δείτε τα δέκα καλύτερα από αυτά...

2006 – Ντέκο
Η Μπαρτσελόνα νικά 4-0 την Ατλέτικο Μινέιρο με το τελευταίο γκολ να το πετυχαίνει ο Ντέκο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το σουτ του Πορτογάλου αλλά και η ενέργεια που κάνει νωρίτερα ο Ροναλντίνιο.



2008 - Μπολάνιος
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Λουίς Μπολάνιος στον ημιτελικό της διοργάνωσης του 2008 της Λίγκα Ντε Κίτο με την Πατσούκα.



2008 – Ντος Σάντος
Ένα τρομερό μακρινό σου του Κριστιάνο Ντος Σάντος για λογαριασμό της Αδελαϊδα Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αλ Αχλί σε παιχνίδι για την 5η θέση της διοργάνωσης του 2008.



2009 – Κασόνγκο
Ο Κασόνγκο ισοφαρίζει για την Μασέμπε στο παιχνίδι με την Οκλάντ Σίτι στη διοργάνωση του 2009. Ωστόσο το τέρμα του Κονγκολέζου δεν θα είναι αρκετό να αποφύγει την ήττα.



2009 – Μέσι
Σιγά που θα έλλειπε ο Μέσι. Το 2009 η Μπαρτσελόνα με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ο Αργεντινός άσος να πετύχει το τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Εστουδιάντες (3-1).



2010 – Τσβίτανιτς
Η Πατσούκα βρίσκεται πίσω στο σκορ 2-1 στο ματς με την Αλ Ουάντα. Ο Ντάριο Τσβίτανιτς όμως δεν θέλει να τελειώσει έτσι το παιχνίδι και με μια γκολάρα ισοφαρίζει.



2011 – Νεϊμαρ
Ο Νεϊμάρ αγωνιζόμενος τότε με τη Σάντος, την οδηγεί στον τελικό (απέναντι στη Μπαρτσελόνα) ξεπερνώντας το «εμπόδιο» της Κασίβα Ρεϊσόλ.



2011 – Μπόρχες
Στο ίδιο παιχνίδι ο Μπόρχες θα σκοράρει το δεύτερο τέρμα της Σάντος πέντε λεπτά μετά αυτό του Νεϊμάρ.



2011 – Μέσι
Ο Αργεντινός ανοίγει το σκορ στον τελικό του 2011 απέναντι στη Σάντος. Μαγικός και ο συνδυασμός και το... τελείωμα της φάσης.



2013 – Ροναλντίνιο
Φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο ο Ροναλτίνιο πετυχαίνει μια γκολάρα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ματς με την Γκουανγκζου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x