sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι.. έξω από ‘δω!

Ο Μόρας νίκησε τον Μπαλοτέλι, ο Λοντίγκιν κατέβασε ρολά κόντρα στη Ντιναμό και ο Καραγκούνης δεν τα κατάφερε κόντρα στην Άρσεναλ. Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού.

Άλλοι λίγο κι άλλοι πολύ, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να βοηθήσουν τις ομάδες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Η Ντόρντμουντ του Παπασταθόπουλου αντιμετώπιζε την Βέρντερ Βρέμης αλλά ο Σωκράτης δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπορούσια νίκησε 1-0 με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό να παίρνει… εκδίκηση κόντρα στην πρώην ομάδα του έστω κι αν δεν μπήκε λεπτό στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης «έγραψε» ακόμα μία συμμετοχή με τη φανέλα της Φούλαμ. Ο «Κάρα» μπήκε στο 75’ στη θέση του Σίντγουελ, όταν πλέον όλα είχαν κριθεί και η Άρσεναλ βρισκόταν μπροστά με 3-0.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μόρας βγήκε νικητής στο ματς της Ελλάς Βερόνα με τη Μίλαν. Ο κεντρικός αμυντικός τα πήγε καλά με αντιπάλους τον Μπαλοτέλι και την παρέα του αφού η Βερόνα με τα γκολ του Τόνι πήρε το τρίποντο, κάνοντας την ανατροπή (2-1).

Ο Γιούρι Λοντίγκιν υπερασπίστηκε την εστία της Ζενίτ, στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Ντιναμό Μόσχας (1-1). Ο νεαρός γκολκίπερ παρά το γεγονός πως δέχθηκε γκολ από τον Τζούτζακ, τα πήγε καλά και η ομάδα του κατάφερε να φύγει με βαθμό χάρη σε γκολ του Κερζάκοφ στις καθυστερήσεις.

«Μαύρη» νύχτα πέρασε η Καϊζερσλάουτερν και ο Κώστας Φορτούνης. Η ομάδα του νεαρού άσου ηττήθηκε με 4-0 με τον ίδιο να ξεκινά βασικός αλλά να βγαίνει αλλαγή στο 63΄.

Ήττα και για την Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να αποφύγει η ομάδα του το αρνητικό αποτέλεσμα με 2-1 από την Λέουβεν.

Μιχάλης Ηλιού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x