Δελτία Τύπου

Ο Σύνδεσμος της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα γιορτάζει

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) γιορτάζει τη συμπλήρωση δέκα ετών από την αναγνώρισή του από την ομάδα της Καταλονίας και έχει ετοιμάσει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d'Atenes) συμπληρώνει δέκα χρόνια (2006-2016) αναγνώρισης από το FC Barcelona και γιορτάζει με σειρά εκδηλώσεων.

Ο εορτασμός ξεκίνησε από το παιχνίδι με τη Celta για την Primera Division (14/2/2016). Τα μέλη της Penya που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του FC Βarcelona, ξεναγήθηκαν στο Camp Nou και κυρίως παραβρέθηκαν στην ανάρτηση του θυρεού της Penya έξω από τη θύρα 94 του γηπέδου, ένα δικαίωμα που απολαμβάνουν οι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι του FC Βarcelona ανά τον κόσμο.

Επιπρόσθετα, το Σάββατο, 16 Απριλίου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Penya Barcelonista d’Atenes δίνει συμβολικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων, στις εγκαταστάσεις του SOCCERINO FOOTBALL CLUB (Μπιχάκη 31-33, Αγ. Ιωάν. Ρέντης) και ώρα 17.45.

Οι εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Συνδέσμου κορυφώνονται την Κυριακή 17 Απριλίου, στο ξενοδοχείο TITANIA (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 12.00 το μεσημέρι, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona. Θα τιμηθούν Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας, ενώ το παρών θα δώσουν και άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού.

Σας περιμένουμε, για να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα δέκα χρόνια που πέρασαν και να σηματοδοτήσουμε την αφετηρία της επόμενης δεκαετίας, πάντα στο πλευρό της Μπάρσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x