sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Ρονάλντο των… τελευταίων λεπτών (vids)

Την ώρα που τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει «παρών» στις καθυστερήσεις των τριών τελευταίων αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος.

Καθοριστική είναι η συμβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο ηγέτης της ισπανικής ομάδας, κάτι που παραδέχθηκαν πρόσφατα στις μεταξύ τους συζητήσεις οι παίκτες της «βασίλισσας» μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να πετύχει 13 γκολ σε 11 αγώνες (8 τέρματα σε 11 ματς του πρωταθλήματος και 5 σε δύο αναμετρήσεις του Champions League).

Ιδιαίτερα στην Primera Division, όμως, κάθε γκολ του διεθνούς άσου στις καθυστερήσεις είναι «χρυσάφι», αφού αν δεν ήταν εκείνος η βαθμολογική συγκομιδή των «μερένχες» θα ήταν μικρότερη κατά τέσσερις βαθμούς.

Παράλληλα, ο Ρονάλντο έχει φτάσει τα 50 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις για τον σύλλογό του και την εθνική του ομάδα μέσα στο 2013, την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι έχει 42 με την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή στο αντίστοιχο διάστημα.

Επίσης, ισοφάρισε την επίδοση του Αργεντινού, αφού πλέον και δύο έχουν από 20 γκολ στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων των ομάδων τους.

Τα γκολ του Ρονάλντιο στις καθυστερήσεις στα τελευταία τρία παιχνίδια

Χετάφε (εντός έδρας) / 93’ / έκανε το 4-1



Έλτσε (εκτός έδρας) / 96’ / έκανε το 1-2



Λεβάντε (εκτός έδρας) / 94’ / έκανε το 3-2



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x