sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο πανάκριβος «στόλος» του Αμπράμοβιτς

Είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, «έβγαλε» σε δημόσια θέα τα πανάκριβα αυτοκίνητά του και μας «έστειλε» αδιάβαστους!

Η περιουσία του μετριέται σε δισεκατομμύρια. Γι’ αυτό και οι αγορές υλικών αγαθών που κάνει, είναι… μια και μια! Και ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν μπορεί παρά να ψάχνει τα καλύτερα. Όχι φυσικά από… ανάγκη, αλλά γιατί έτσι θέλει. Ίσως και γιατί έτσι προστάζει το διεθνές jet set.

Ο Ρώσος μεγιστάνας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία και «έβγαλε» σε δημόσια θέα τον πανάκριβο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, όπου ο παλιός του συνεργάτης, Βίκτορ Καριτονίν διοργάνωσε έναν αγώνα για τον ίδιο και τους φίλους του. Καθημερινά και κοινότυπα πράγματα ρε παιδί μου..

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι για πρώτη φορά τα… έδειξε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Και όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για Buggati, Aston Martin, Ferrari και σία… Αλλά και μια Pagani Zonda R, από τις 15(!) που έχουν κατασκευαστεί και κοστίζει περί τα 2,5 εκατ. δολάρια. Η συνολική αξία του στόλου εκτιμάται ότι αγγίζει τα 8,5 εκατ. δολάρια.

Αλλά, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε μερικά από τα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς:

Mercedes-Benz AMG GT3

inner

Aston Martin Vulcan

inner

Pagani Zonda R

inner

Ferrari 488 GT3

inner

Ferrari FXX

inner

Bugatti Veyron

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x