Δελτία Τύπου

Ο Μιχάλης Κακέπης και ο Γιώργος Κανελάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο Παναγιώτης Ρήλλος υποδέχεται στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 τους Μιχάλη Κακέπη και Γιώργο Κανελάκη που θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Στεγνή ψυχή» και θα παίξουν live για όλη την παρέα

Συντονιστείτε στις 02:00 στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο Παναγιώτης Ρήλλος υποδέχεται τους Μιχάλη Κακέπη και Γιώργο Κανελάκη που θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Στεγνή ψυχή» και θα παίξουν live για όλη την παρέα. Μαζί τους και ο Σταύρος Χονδροθύμιος.

inner

Ο Μιχάλης Κακέπης που κατάγεται από την Κρήτη ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική στα 15 του χρόνια. Το 1990 ξεκινά να εργάζεται στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα, από την οποία ξεκίνησαν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Σαββόπουλος, Φαραντούρη, Παπακωνσταντίνου, Βόσσου κ.α.



Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο «Πέρασμα Στο Φως». Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Πορτοκαλί Και Θαλασσί», για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές «Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2». Το 2001 συμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο «Δούρειος Ίππος». Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single «Χρυσοθήρας Της Ζωής» ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο «Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου» των Όναρ.



Το 2008 η Μαρίζα Κωχ ερμηνεύει μαζί με τον Μιχάλη το τραγούδι «Ανάμεσα στους Ίσκιους» από το CD «Νύχτες Υγρές» ενώ στα συνολικά 9 τραγούδια που περιλαμβάνονταν στο cd ο Μιχάλης Κακέπης ξεδίπλωνε το εύρος των φωνητικών του δυνατοτήτων με την μεστή και αισθαντική φωνή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x