Δελτία Τύπου

Ο Κόλινς και ο Παυλής

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης 02/01/14 (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Νίκο Στρατή

-Την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Καλλονή και τις διαπραγματεύσεις του Μετζανί με την Βαλενσιέν.

-Πάνοπλος θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναικός.

-Το οριστικό ‘’ναυάγιο’’ στην περίπτωση μεταγραφής του Μάρτενς στον ΠΑΟΚ. -Την συγκινητική ανακοίνωση του Μιχάλη Παυλή ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 24 χρόνων λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

-Τις πρώτες χειμερινές μεταγραφές της Superleague. -Την προαναγγελία της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Αρμάνι Μιλάνο για την 1η αγωνιστική του Top 16 Euroleague.

-To προφίλ του Μάρντι Κόλινς του νέου αποκτήματος στο Μπάσκετ του Ολυμπιακού. -Ματιές στον κόσμο του ΝΒΑ με τα σπουδαιότερα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα απο τα οποία ξεχωρίζει η νίκη των Ράπτορς επι των Πέισερς με 95-82,όπως και στα διεθνή πρωταθλήματα του Μπάσκετ (12η Ισπανίας,11η Ιταλίας,13η Αδριατικής,All Star Γαλλίας).

-Την αναχώρηση της Εθνικής ομάδας Βόλει για την Σλοβακία και τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2014.

-Τις εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ μετα τον σοβαρό τραυματισμό του σε πίστα του Σκι στην Ελβετία.

-Την προαναγγελία του αγώνα Ισραήλ-Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ 2015.

-Τα τρία επικρατέστερα γκόλ για το βραβείο ‘’Φέρεντς Πούσκας’’.

-Το μεταγραφικό πάρε δώσε στην Ευρώπη.

-Γκόλ από την 20η αγωνιστικη της Premier League με το 2πλο της Τόττεναμ (1-2) μέσα στο Μάντσεστερ επι της Γιουνάιτεντ και την 24η της Championship με το 2πλο της Μπλάκμπερν (1-2) στο Έλαντ Ρόουντ επι της Λίντς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x