Stoiximan Super League

Ο Ιμπραϊμοβιτς «έψησε» τον Μπαϊράμι!

Διαβάστε πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε τον ρόλο του… διαμεσολαβητή στη μεταγραφή του Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό και ποιος ο ρόλος του Αναστασίου!

Δεδομένο πρώτο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετά «κονέ» στην ποδοσφαιρική αγορά της Ευρώπης, αποτέλεσμα της εργασίας του στο εξωτερικό. Δεδομένο δεύτερο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει «χτίσει» πολύ καλές σχέσεις με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος, μάλιστα, είναι πολύ καλός φίλος με τον νέο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού». Ε, δεν ήθελε και πολύ…

Ο τεχνικός των «πράσινων» επικοινώνησε με τον «Ιμπρα» και του ζήτησε να «ψήσει» τον Μπαϊράμι να πάρει την απόφαση και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όπερ και εγένετο.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, που ήταν και συμπαίκτης του Αναστασίου στον Αγιαξ, επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του και του είπε: «Πήγαινε στον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα νέο βήμα για εσένα. Θα εξελιχθείς». Ο Μπαϊράμι, λοιπόν, άκουσε τον καλό του φίλο και πήρε την απόφαση της «μετακόμισης» στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x