sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Ο Ιντέγε «καθαρίζει» σε όλα τα ντέρμπι!

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού τη φετινή περίοδο και η παρουσία του Νιγηριανού στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, επιβεβαιώνει την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

Ο Ιντέγε είναι σε καλό “φεγγάρι” στην παρούσα φάση (έχοντας πάντως και κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοση του) αλλά το σίγουρο είναι πως έχει περάσει (ειδικά πέρυσι και όχι άδικα) από καθεστώς έντονης αμφισβήτησης. Η ουσία όμως για τον Νιγηριανό σέντερ φορ των “ερυθρόλευκων” είναι πως η φετινή σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τον ίδιο και το ζητούμενο για τον Ιντέγε είναι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκη” και οι “ερυθρόλευκοι” ποντάρουν πολλά στον Ιντέγε, ο οποίος θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι οι επιδόσεις του Αφρικανού σέντερ φορ στα μεγάλα ματς της ομάδας του Πειραιά. Μια “ματιά” στα ντέρμπι που έχει παίξει πέρυσι αλλά και φέτος ο Ιντέγε, φανερώνουν το πόσο πολύτιμος ήταν για τον Ολυμπιακό ο διεθνής φορ και για ποιο λόγο τα “βλέμματα” είναι καιν σήμερα στραμμένα πάνω στον Νιγηριανό.

Γκολ εναντίον του ΠΑΟ
Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στο περσινό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο “Καραϊσκάκη”, παιχνίδι στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει με 3-1. Ο Ιντέγε είχε πετύχει το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού λίγο πριν το φινάλε του ματς, όταν και είχε εκμεταλλευτεί μεγάλο λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, πλασάροντας με εντυπωσιακό τρόπο τον Στιλ. Αυτό όμως που κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να περιμένουν πολλά από τον Ιντέγε και στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι μόνο ότι σκόραρε πέρυσι εναντίον των “πράσινων”. Είναι η γενικότερη εικόνα του στα ντέρμπι και τα γκολ που έχει σημειώσει. Όπως προαναφέραμε έχει βάλει γκολ στους “πράσινους” αλλά έχει σκοράρει κι εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

inner

Πέρυσι και φέτος με ΑΕΚ
Ο Ιντέγε ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκη”, στο περσινό και στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κερδίσει πέρυσι τον “δικέφαλο” με 4-0 και ο Νιγηριανός είχε πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ είχε κάνει εξαιρετική ασίστ στον Φορτούνη για το 3-0.

Ο διεθνής στράικερ των “ερυθρόλευκων” πέτυχε γκολ και στο φετινό ντέρμπι με τον “δικέφαλο”, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του λιμανιού στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης.

inner

Έκανε “σμπαράλια” και τον ΠΑΟΚ
Στο περσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ιντέγε είχε πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ, ανοίγοντας το “δρόμο” για την επικράτηση των πρωταθλητών με 2-0. Στο φετινό ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο Φάληρο, ο Ιντέγε δεν πέτυχε γκολ, αλλά ήταν ο παίκτης που έκανε τη σέντρα κι εν συνεχεία ο Βαρέλα έστειλε με προοβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

inner

Όλα τα “βλέμματα” πάνω του
Ο Μπράουν Ιντέγε είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” να περιμένουν από τον διεθνή φορ να βρει δίχτυα και στο σημερινό μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκη”. Ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε να μη χρησιμοποιήσει τον Ιντέγε στο ματς των “ερυθρόλευκων” με την Αστάνα για να τον ξεκουράσει και είναι σημαντικό για τον Νιγηριανό ότι πήρε “ανάσες”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x