sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Γιασικεβίτσιους τράκαρε με το αυτοκίνητο, επειδή είδε τον εαυτό του σε αφίσα!

Το sport-fm.gr αναδεικνύει ένα σπαρταριστό περιστατικό μέσα από τη βιογραφία του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να διασπάσουν την προσοχή ενός οδηγού, με συνέπεια να προκληθεί ένα τρακάρισμα.
Γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες, ολισθηρό οδόστρωμα, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, ελλιπής ορατότητα, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, κατανάλωση αλκοόλ, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Άλλωστε, βαρύς είναι ο φόρος αίματος που πληρώνει δυστυχώς η χώρα μας κάθε χρόνο, εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων.

Παρόλα αυτά, μέσα στη μαυρίλα τέτοιου είδους συμβάντων, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φρόντισε να προσθέσει ένα ακόμα ομολογουμένως ασυνήθιστο αίτιο, προσδίδοντας μια κωμική νότα στο θέμα.

«Μπουμ!»
Ο ίδιος διηγείται χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του με τίτλο: «Μόνο η νίκη δεν αρκεί», την οποία μετέφρασαν στα ελληνικά ο Κώστας Μίχος και η Βίκυ Δημητροπούλου:

«Ήταν η πρώτη φορά που μου αφιέρωναν αφίσα σε εφημερίδα. Ποια; Προφανώς η Λιέτουβος Ρίτας, η πιο σημαντική εφημερίδα στη Λιθουανία. Κι επιπλέον αποτελούσε το όνομα της ομάδας στην οποία αγωνιζόμουν», υπογραμμίζει ο παλαίμαχος αστέρας του μπάσκετ και ακολούθως προσθέτει:

[…] «Ήταν η εβδομάδα της επίσημης υπογραφής μου και παρουσίαζαν τους νεοαποκτηθέντες παίχτες. Όταν, ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα μέσα στο αυτοκίνητο έφτασα στην σελίδα της αφίσας, έπαθα ηλεκτροπληξία. Ήταν απίστευτο! Συνέχισα κοιτάζοντας το κάθισμα δίπλα μου, αντί του δρόμου και σε ένα σημείο… μπουμ! Χτύπησα το μπροστινό μου αυτοκίνητο. Οδηγούσα τη Mercedes του πατέρα μου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x