Κώστας Νικολακόπουλος

Πάμε για το…ετήσιο θρίλερ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το sport-fm.gr την προσέγγισή του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

***Τρεις είναι οι έδρες από τις οποίες δεν έχει περάσει ο Ολυμπιακός την προηγούμενη διετία: η Τρίπολη (1-2 και 0-0), το Αγρίνιο (0-0 και 1-1) και το Περιστέρι (0-0 και 0-1)!

***Το να σχολιάσω την…πλάκα ότι οι δύο από αυτές τις τρεις ομάδες χαρακτηρίζονται από «κάποιους», ως πολύ…φιλικές προς τον Ολυμπιακό, δεν θα έχει πλάκα…Τουλάχιστον από την διαπίστωση αυτή καθ΄ εαυτή, για το ποιες είναι οι τρεις πιο δύσκολες έδρες για τον Ολυμπιακό, καταλαβαίνει ο καθένας το δύσκολο έργο που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στον Ατρόμητο.

***Λέγεται, από την άλλη, ότι φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι τόσο δυνατός όσο τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί; Επειδή έχασε από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας στο γκολ (1-2) και δη με ένα γκολ από κόρνερ στις καθυστερήσεις; Η, επειδή έχασε από την ΑΕΚ εκτός έδρας πάλι στο γκολ και δη στο τελευταίο δεκάλεπτο; Μήπως στην Ευρώπη δεν πάλεψε το ματς στο γήπεδό του με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το 90’, οπότε κι έφαγε το μοναδικό γκολ;…

***Εγώ τον είδα τον Ατρόμητο τις προάλλες στη Βέροια. Στα πρώτα 30 λεπτά με εντυπωσίασε. Την πάτησε τη Βέροια κι εύκολα θα μπορούσε να προηγηθεί με 3-0 σε αυτό το διάστημα! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στα υπόλοιπα 60 λεπτά ο Ατρόμητος είχε θέματα. Κι ιδιαίτερα όταν προηγήθηκε γύρισε τόσο πίσω και πιέστηκε τόσο πολύ, που έβγαζε μία εικόνα αρνητική. Δεν ξέρω, ίσως ήθελε απεγνωσμένα ένα καλό αποτέλεσμα ο (καλός) προπονητής του, καθώς καταλάβαινε πως αν δεν κέρδιζε θα έφευγε.

***Παρεμπιπτόντως, στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδα ένα Αμπντούν φανταστικό! Ίσως η καλύτερη εμφάνιση εξτρέμ στο φετινό πρωτάθλημα!

***Αλλά πάμε παρακάτω: ο Ολυμπιακός πρέπει στο Περιστέρι να γίνει πιο επικίνδυνος μπροστά απ΄ ότι ήταν στο Ζάγκρεμπ. Να πάρει η ομάδα περισσότερες βοήθειες από τους κυνηγούς της, ακόμη κι από τον Ιντέγε, που μόνο στο τελευταίο τέταρτο ξύπνησε, και να έχει καλύτερες εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.

***Όλοι οι παίκτες μετά το παιχνίδι με την Ντινάμο παραπονέθηκαν για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Είπαν, δηλαδή, ότι δεν έπαιξαν όπως θα ήθελαν να παίξουν εξαιτίας του τερέν. Κάποιοι ήταν τόσο κατηγορηματικοί που είπαν ότι, «αυτό το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο ήταν σα να παίξαμε τρία 90λεπτα μαζί»!

***Η ομάδα είναι πιθανό να βγάλει κόπωση, ο αντίπαλος θα είναι φρέσκος και δυσκολοκατάβλητος και ο Ολυμπιακός για να πάρει το ματς θα πρέπει να έχει πρωτίστως συγκεντρωμένους τους παίκτες του, ώστε αφενός μεν να αποφεύγουν τα λάθη στο αμυντικό κομμάτι, αφετέρου δε να αξιοποιήσουν τις ίσως όχι πολλές ευκαιρίες που θα βρουν.

***Πάμε, όπως φαίνεται, για το…ετήσιο θρίλερ στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Περιστέρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x