Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Μετά τον Έσε και οι Αγκιμπού, Αλγκασίμ στο Παρίσι

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την παρουσία και των δύο Αφρικανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

• O Αγκιμπού Καμαρά ήταν ο παίκτης από τους δανεικούς του Ολυμπιακού, εκτός της γνωστής περίπτωσης του Πεπ Μπιέλ, που ήθελε να δει ο Μεντιλίμπαρ κατά την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Μάταια.

Ο Αφρικάνος μεσοκυνηγός του Ολυμπιακού κλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουϊνέας στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι μέσα στο καλοκαίρι. Μαζί του κι ο δεύτερος νεαρός άσος του Ολυμπιακού από τη Γουϊνέα, ο Αλγκασίμ Μπα.

• Αυτό σημαίνει ότι και ο Αγκιμπού κι ο Αλγκασίμ, που είχε κι αυτός τις πιθανότητες του, θα χάσουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού μέσα στο καλοκαίρι. Ίσως και τη δυνατότητα να παίξουν ένα χαρτί για να παραμείνουν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Μετά τον Έσε και οι Αγκιμπού, Αλγκασίμ στο Παρίσι

• Ο Ολυμπιακός είχε τη δυνατότητα να ασκήσει βέτο στην παρουσία των δύο Αφρικάνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως προφανώς είχε τους λόγους του και δεν το έκανε. Το ίδιο συνέβη, να θυμίσουμε, και στην περίπτωση του Σαντιάγκο Έσε, που κλήθηκε στην 18άδα της Αργεντινής για το τουρνουά στο Παρίσι. Ούτε ο Αργεντίνος θα λάβει μέρος στην προετοιμασία.

• Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πάει κόντρα στην επιθυμία των παικτών, ενώ ευελπιστεί παράλληλα και να πάρουν υπεραξία μέσω της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτόν και τον άλλο μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x