Κώστας Νικολακόπουλος

Η επικείμενη συμφωνία για Μπαουτίστα, η ευγνωμοσύνη του Κάρμο και οι προτάσεις από Τράμπζονσπορ για 3 του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr το σημερινό ρεπορτάζ από την Ιβηρική για τον Μπαουτίστα και τον Κάρμο, αλλά και μία πληροφορία από την Τουρκία για 3 παίκτες του Ολυμπιακού.

• Έχω μεταφέρει μέσα από το ραδιόφωνο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού για τις περιπτώσεις τόσο του Κάρμο, όσο και του Μπαουτίστα. Σήμερα, όμως, υπάρχει ρεπορτάζ και στην Ισπανία για τον Μπαουτίστα και στην Πορτογαλία για τον Κάρμο. Ας τα δούμε και αυτά!

• Η ισπανική As αναφέρει ότι «οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Έιμπαρ για να φτάσουν σε συμφωνία για τον 29χρονο επιθετικό Γιόν Μπαουτίστα είναι προχωρημένες. Μία επιχείρηση που ενθαρρύνεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι το Νο 18 της Έιμπαρ, για να κλείσει το ρόστερ του στους επιθετικούς. Ήδη έχει αποκτήσει τον κεντρικό μέσο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο».

Ολυμπιακός: Η «επικείμενη» συμφωνία για Μπαουτίστα και η «ευγνωμοσύνη» του Κάρμο

• Η πορτογαλική O Jogo τονίζει ότι «ο Κάρμο είναι αρκετά ενθουσιώδης, σε σημείο να δώσει προτεραιότητα σε αυτήν για τη συνέχεια της καριέρας του, για το περιβάλλον που βρήκε κατά την επιστροφή του στην Πόρτο, απ' όπου έφυγε τον Ιανουάριο λόγω της διαμάχης του με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Αν και έχει απορρίψει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Κάρμο είναι ευγνώμων στον ελληνικό σύλλογο για όλα όσα του έχει προσφέρει. Εκτός από το ότι του επέτρεψε να ανακτήσει τη φόρμα που είχε όταν έπαιζε στην Μπράγκα και πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, τον εκτόξευσε στην εθνική ομάδα της Ανγκόλας και του πρόσφερε την ευκαιρία να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό τίτλο, το Κόνφερενς Λιγκ».

• Πάνω κάτω στο ίδιο μήκος κύματος και η Record, σημειώνει: «Ο Κάρμο απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πειραιά, παρά την στοργή που τρέφει για το σύλλογο που του άνοιξε τον Ιανουάριο την πόρτα, λόγω της τεταμένης κατάστασης του στην Πόρτο».

Ολυμπιακός: Η «επικείμενη» συμφωνία για Μπαουτίστα και η «ευγνωμοσύνη» του Κάρμο

• Στο μεταξύ, σήμερα στην Τουρκία, στο ρεπορτάζ της Τράμπζονσπορ αναφέρεται ότι η ομάδα της Τραπεζούντας έκανε προτάσεις σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, στον Φορτούνη, τον Μασούρα και τον Ελ Κααμπί!

• Για τον Φορτούνη τονίζεται ότι του πρόσφερε τα διπλάσια απ' όσα του δίνει ο Ολυμπιακός.

• Για τον Μασούρα επισημαίνεται ότι η τουρκική ομάδα έστειλε δείγμα συμβολαίου στον μάνατζερ του Χρήστο Γκάτση, «με τον οποίο είχε διαρκή επαφή στο παρελθόν και του δόθηκε χρόνος να εξετάσει την πρόταση που είναι για τρία χρόνια και η οποία λέγεται πως είναι σχεδόν διπλάσια του Ολυμπιακού».

• Για τον Ελ Κααμπί δε αναφέρεται στο ρεπορτάζ ότι «είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου του με πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο, αλλά η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση και να ξεπεράσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x