Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Η δήλωση του Τούρκου προέδρου για Σαρί και η μεταγραφή του Δουρέκα στην Αραβία!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί, αλλά και εκείνη του Κυριάκου Δουρέκα!

· Από την Τουρκία επιμένουν ότι υπάρχει θέμα μεταγραφής του Γιουσούφ Σαρί από την Άδανα Ντεμίρσπορ στον Ολυμπιακό, αλλά παρουσιάζουν δικά τους δεδομένα κάτω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί κι όχι αυτό που ακούγαμε: δηλαδή να πάρει ο Ολυμπιακός τον Τούρκο διεθνή εξτρέμ και να εξοφλήσει έτσι η Άδανα την οφειλή των 4,5 εκ. ευρώ προς τους «ερυθρόλευκους» από την αγορά των Ονιεκούρου και Σισέ.

· Σήμερα, ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Μουράτ Σαντσάκ, ερωτηθείς σχετικά με τον Σαρί έκανε την εξής δήλωση: «Ο Γιουσούφ Σάρι είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Ομάδες από τη Ρωσία, τη Γαλλία και την Ελλάδα ενδιαφέρονται. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για περίπου έξι μήνες. Αν ο Ογκούζ Αϊντίν κάνει 5 εκ. Ευρώ, ο Σάρι κάνει 15 εκ. Ευρώ. Είναι πολύ πιο ταλαντούχος παίκτης». Ο Αϊντίν είναι εξτρέμ της Αλάνιασπορ, που ζητάει 5 εκ. Ευρώ για να τον δώσει.

Η δήλωση του Τούρκου προέδρου για Σάρι και η μεταγραφή του Δουρέκα στην Αραβία!

· Στο μεταξύ, μεταγραφή, έκανε ένας παλιός καλός μας γνώριμος, ο Κυριάκος Δουρέκας, που από τη Νότιγχαμ Φόρεστ πήγε στη Σαουδική Αραβία!

· Πριν από λίγο, από κοινού με τη Νότιγχαμ, ο Δουρέκας γνωστοποίησε την αποχώρηση του από τον αγγλικό σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε για πάνω από πέντε χρόνια ως υψηλόβαθμος στέλεχος (διευθυντής ποδοσφαίρου κ.α.).

· Επόμενη ομάδα του Δουρέκα, που ήταν επί σειρά ετών διευθυντής ποδοσφαίρου και στον Ολυμπιακό, θα είναι η Νέομ Σπόρτς Κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία, που παίζει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της χώρας. Πρόκειται για καινούργια ομάδα της νέας πόλης που φτιάχνουν στο Βορρά! Το όλο project είναι του 38χρονου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, διάδοχου του βασιλικού θρόνου στη χώρα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x