Υπάρχουν ακόμη μεταγραφές, αλλά ελεύθερων παικτών, έως τις 30 του μήνα. Αλλά είναι κυρίως για υποθέσεις «έκτακτης ανάγκης», όπως λέμε. Επί της ουσίας, η μεταγραφική περίοδος τέλειωσε χθες. Για τον Ολυμπιακό είχε τελειώσει από τις 4 του μήνα, όταν δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα.

• Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός μέχρι και τον χειμώνα (1η Γενάρη στο πρωτάθλημα και 31 Γενάρη στο Γιουρόπα Λιγκ) θα πάει με δύο ενδεκάδες και τα παιδιά της Κ19. Άλλες μεταγραφές πλέον μπορεί να γίνουν και να παίξουν για τους αγώνες πρωταθλήματος από την 1η Γενάρη 2025 και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες να γίνουν από 1η Γενάρη και να παίξουν από 1η Φλεβάρη.

• Αν θέλουμε να καταγράψουμε τις δύο ενδεκάδες, θα πρέπει πρώτα να δώσουμε την τωρινή, αυτή την οποία βάζει συνήθως ο Μεντιλίμπαρ.

Τζολάκης
Ρόντινεϊ, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα
Ντόη, Έσε, Τσικίνιο
Ζέλσον, Ελ Κααμπί, Βέλντε

Οι δύο ενδεκάδες του Μεντιλίμπαρ για τον Ολυμπιακό!

• Και στη συνέχεια την ενδεκάδα με τους υπόλοιπους παίκτες, που είτε δεν έχουν καν προλάβει να παίξουν (Ρέτσος λόγω τραυματισμού και Γουίλιαν, Ολιβέϊρα λόγω μεταγραφών τελευταίας στιγμής), είτε τις μεταγραφές που έχουν παίξει ελάχιστα (Κάρμο, Γκαρθία)

Πασχαλάκης
Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος
Γκαρθία, Στάμενιτς, Ολιβέϊρα
Μασούρας, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν

• Και δεν ξέρω ποια είναι η πιο καλή ενδεκάδα από τους δύο!...

• Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεση του και τους πέντε μικρούς (Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο, Κωστούλα), όπως και δύο εξτρά γκολκίπερ, τους Αναγνωστόπουλο και Μπότη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x