• Πώς εξελίσσεται η υπόθεση Κάρμο στον Ολυμπιακό; Χωρίς μέχρι στιγμής ευχάριστα νέα, εάν κρίνουμε από σημερινό ρεπορτάζ της A bola.

• Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει μία συμφωνία κάτω από τη ρήτρα των 18 εκ. ευρώ, του ποσού δηλαδή της ρήτρας αγοράς του, δίχως όμως επιτυχία έως τώρα, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο παίκτης να παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες στην ομάδα στην οποία ανήκει για να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία.

• Κατά την Α Bola όλα τα σενάρια είναι ανοικτά για το θέμα του Κάρμο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί ούτε καμία άλλη προσφορά για τον παίκτη από άλλη ομάδα πειστική για την Πόρτο, παρότι ακούστηκαν διάφορα περί Γουλβς και Λέστερ.

Ο Ολυμπιακός, ο Κάρμο και η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του…

• Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει, μεταξύ άλλων, για τον Ολυμπιακό ότι «ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει πίσω τον Κάρμο, αλλά ένας νέος δανεισμός με τόσο υψηλή οψιόν αγοράς θα μπορούσε να είναι εφικτός μόνο εάν περιλαμβάνει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2025».

• Όπως σημειώνει η A Bola, η Πόρτο προσπαθεί να πάρει από την Μπαρτσελόνα τον Μίκα Φαγέ και μία πώληση του Κάρμο θα βοηθούσε να ξεκλειδωθεί η υπογραφή του νεαρού Σενεγαλέζου. Ας προσέξουμε, πάντως, ότι ο νεαρός στόπερ της Μπαρτσελόνα είναι αριστεροπόδαρος. Κι ότι μόλις το Γενάρη η Πόρτο αγόρασε κι άλλο αριστεροπόδαρο στόπερ, τον Οτάβιο από την Φαμαλικάο με 12 εκ. ευρώ. Άρα, η λογική λέει ότι ο επίσης αριστεροπόδαρος Κάρμο είναι για να φεύγει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x