• Περιζήτητος από τον ισπανικό Τύπο ο Μεντιλίμπαρ, έδωσε χθες συνέντευξη σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του Cadena Ser, το El Larguero, μιλώντας για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό.

• Όταν ρωτήθηκε για το πώς βιώνει την πίεση στην Ελλάδα σε σχέση με εκείνη που είχε στη Σεβίλλη, ο Βάσκος προπονητής, που δεν μιλάει καν αγγλικά, είπε αρχικά, «οι Έλληνες οπαδοί γενικά, και του Ολυμπιακού ειδικότερα, είναι τρομεροί» και στη συνέχεια έδωσε μία απάντηση που έκανε τους παρουσιαστές της εκπομπής να βάλουν τα γέλια. «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, μα τίποτα. Ούτε τι διαβάζω, ούτε τι ακούω. Αλλά σημασία έχει ότι στο τέλος κερδίζω»!

• Κατά τα άλλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε ότι, «η υποδοχή που είχαμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού όταν προκριθήκαμε με τη Μακάμπι και όταν αποκλείσαμε τη Φενέρμπαχτσε, ήταν πολύ εντυπωσιακή. Ήταν όλοι στο αεροδρόμιο στις έξι το πρωί», ενώ λίγο μετά φιλοσόφησε: «Τα πράγματα πάνε καλά, θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, όταν τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά».

Μεντιλίμπαρ: Δεν έχουν καμία αξία τα «expected goals»

• Κάποια στιγμή, επειδή είναι γνωστό ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι της τεχνολογίας και των νέων δεδομένων, ρωτήθηκε τι σημαίνει για το ποδόσφαιρο η εισαγωγή των expected goals. «Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τη σημασία τους, δεν βλέπω να έχουν αξία για τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Για εμένα είναι το ίδιο να λέμε αν μία ευκαιρία για γκολ είναι καθαρή η, όχι τόσο καθαρή».

• Εν κατακλείδι, ο Μεντιλίμπαρ αναγνωρίζει ότι η εμπειρία του στην Ελλάδα είναι πολύ θετική, ότι στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιο ήρεμος απ΄ ότι στη Σεβίλλη και ελπίζει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο την επόμενη σεζόν, παίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ με πιθανούς αντιπάλους ομάδες από την Ισπανία και δη βάσκικες, όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x