Κώστας Νικολακόπουλος

Γίνονται ρεντίκολο. Δεν το καταλαβαίνουν;

Πραγματικά ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν όλοι αυτοί που προσπαθούν να μειώσουν τον Ολυμπιακό, επιχειρώντας την αποδόμηση της επιτυχίας του να είναι μπροστά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος...

...ακούγοντας όσους μίλησαν στο αφιέρωμα της Nova για την καλύτερη ομάδα του α' γύρου.

• Γιατί π.χ. ο Κόρμπος του Λεβαδειακού, ξέρετε τι είπε; «Ο Ολυμπιακός είναι μία ταχύτητα κι οι άλλες ομάδες είναι μία δύο ταχύτητες πίσω». Έτσι ακριβώς είπε ο άνθρωπος. Ένας ποδοσφαιριστής μίας μικρομεσαίας ομάδας, που δεν είναι π.χ. μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ώστε να υποψιαστείς ότι θέλει να «γλείψει».

• Κι οι περισσότεροι παίκτες των λεγόμενων τρίτων ομάδων, όχι δηλαδή των παραδοσιακών αντιπάλων του Ολυμπιακού, τα ίδια πράγματα περίπου είπαν, μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. «Ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση ανώτερος απ΄ όλους τους άλλους», δήλωνε ο ένας, «ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από τις άλλες ομάδες», σχολίαζε ο άλλος κ.ο.κ.

• Δηλαδή οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές, βγαίνουν και λένε ευθέως και με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον μία ταχύτητα πάνω από τις άλλες ομάδες της Λίγκας.

• Κι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, όχι μόνο δικαιώνουν τον Ολυμπιακό. Αλλά και κάνουν ρεζίλι όσους επιχειρούν να τον απαξιώσουν.

• Δεν το καταλαβαίνουν ότι γίνονται ρεντίκολο;

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x