Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Βαλβέρδε στη θέση του Γκουαρντιόλα!

Δεν το λέω εγώ. Το γράφει η ισπανική ιστοσελίδα .

Δεν το λέω εγώ. Το γράφει η ισπανική ιστοσελίδα iquattro.es.

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος: Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα, εάν δεν μείνει ο Γκουαρντιόλα.

Στο ρεπορτάζ μνημονεύεται το γνωστό σενάριο ότι είναι μαθητής του Γιόχαν Κρόϊφ, ξέρει τις αρχές ποδοσφαίρου της Μπάρτσα κι είναι κολλητός φίλος του Θουμπιθαρέτα.

Ακόμη ότι έχει εξαιρετική σχέση με τον ίδιο τον Γκουαρντιόλα κι αυτό θα βοηθήσει στη συνέχεια που χρειάζεται να υπάρξει στην ομάδα από προπονητή σε προπονητή.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον ακόμη περισσότερο είναι ότι τονίζεται στο δημοσίευμα πως στην Μπάρτσα έχουν ήδη πάρει την απόφασή τους, για την περίπτωση αποχώρησης του Γκουαρντιόλα-η επιλογή τους είναι ξεκάθαρα ο Βαλβέρδε.

Το δε ρεπορτάζ το (παρα)τραβάει ακόμη περισσότερο, αναφέροντας ότι εάν ο Βαλβέρδε αρνηθεί τη δουλειά, οι επόμενες λύσεις είναι οι Μπιέλσα, Καρέρας, Λάουντρουπ και Σακριστάν.

Από τα ονόματα και μόνο, φαίνεται πως η Μπάρτσα δίνει περισσότερη βάση στο αν της ταιριάζει ένας προπονητής και όχι τόσο στο όνομά του. Καρέρας είναι ο τεχνικός μίας…Σαμπαντέλ (Β Κατηγορίας). Και Σακριστάν ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Β.

Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω να πάρει η Μπάρτσα τον Ερνέστο, αλλά μακάρι να τον πάρει! Τουλάχιστον θα έχουμε να λέμε ότι έφυγε από τον Ολυμπιακό και πήγε σε ολόκληρη Μπαρτσελόνα!

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x