Κώστας Νικολακόπουλος

Και τώρα πατάμε φρένο!

Δυστυχώς αυτός είναι ο τίτλος του έργου που βλέπουμε εδώ και χρόνια, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αποκτά βαθμολογική διαφορά σε αυτό το σημείο της σεζόν και φαίνεται να είναι ήδη ο πρωταθλητής! Και είναι πραγματικά απίστευτο πως το ίδιο πάντα πράγμα, ξεκινάει από την ίδια πάντα αγωνιστική! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Δυστυχώς αυτός είναι ο τίτλος του έργου που βλέπουμε εδώ και χρόνια, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αποκτά βαθμολογική διαφορά σε αυτό το σημείο της σεζόν και φαίνεται να είναι ήδη ο πρωταθλητής! Και είναι πραγματικά απίστευτο πως το ίδιο πάντα πράγμα, ξεκινάει από την ίδια πάντα αγωνιστική!

• Πρόπερσι, με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, ο Ολυμπιακός από την 23η αγωνιστική και μετά, όταν δηλαδή εξασφάλισε διαφορά 14 πόντων, είχε δύο ήττες: 0-1 από τον Εργοτέλη έξω κι από τη Λάρισα μέσα.

• Στο πρωτάθλημα 2006-07, με τον Λεμονή στον πάγκο, πάλι μετά την 23η αγωνιστική και με διαφορά 11 πόντων τότε, εκτός από το 0-1 από τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός είχε φέρει διαδοχικά ισοπαλίες με τον Άρη μέσα, τη Λάρισα έξω και το Αιγάλεω έξω.

• Ακριβώς τα ίδια και στο πρωτάθλημα 2005-06, με τον Σόλιντ στον πάγκο και με ορόσημο πάλι την 23η αγωνιστική, όταν ο Ολυμπιακός απέκτησε διαφορά 12 πόντων: τότε είχε διαδοχικές ήττες σε Ξάνθη, Ηρακλή, Λάρισα, Λιβαδειά και το 0-0 με τον Ιωνικό στη φιέστα.

• Φέτος; Με το που έφτασε η 23η αγωνιστική και έγινε το +10, αμέσως είχαμε την πρώτη απώλεια, με την ισοπαλία στον Πανιώνιο.

• Εγώ πραγματικά θα ήθελα να δοθεί ένα τέρμα σε αυτή την ιστορία κι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει δυνατά ως το τέλος. Και να δοθεί ένα τέρμα φέτος, σε αυτό το «τώρα πατάμε φρένο»…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x