Βλέποντάς τον, λες πάλι καλά που δεν είναι γεμάτος... τατουάζ, για να αποδείξει ότι είναι καλός μάγειρας.
Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην ελληνική κουζίνα, λοιπόν, συνεργάζεται με την Costa Navarino και μαζί δημιουργούν το χώρο Armyra by Papaioannou.
Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Γιώργος Παπαϊωάννου επιλέγει καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, πάντα στην εποχή τους. Με επιτυχημένη πορεία στο γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, η φημισμένη κουζίνα του σεφ ταξιδεύει και στη Μεσσηνία, δημιουργώντας ξεχωριστές γεύσεις με βάση τις πιο αγνές πρώτες ύλες και τις ιδιαίτερες ποικιλίες που ευδοκιμούν στον τόπο, τους ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες των ψαράδων της περιοχής, τα τοπικά μυρωδικά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο...
www.driveandtravel.gr
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.