Δελτία Τύπου

Να ‘ναι και… γουρλίδικη

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Καβάλας, με τους ανθρώπους της ομάδας να ελπίζουν πως θα φέρει... γούρι στην επιστροφή των αργοναυτών στην Α1.

Την παρουσίαση της νέας της φανέλας, καθώς και του νέου της χορηγού σε αυτήν (AIR HOTEL), πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η Καβάλα.

Το πόσο σημαντική είναι η στιγμή αυτή τόνισε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, ενώ ο διευθυντής του AIR HOTEL GALAXY, Γιώργος Σκληρής, υπερθεμάτισε λέγοντας πως είναι χαρούμενος που η αγαπημένη ομάδα της πόλης, συνεργάζεται πλέον με το ξενοδοχείο που διευθύνει.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΒΑΛΑ BC, καθώς και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Βαγγέλης Παππάς, ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια αυτή η συνεργασία και να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί, για το καλό και των δύο και την καλύτερη διαφήμιση της ξεχωριστής ομορφιάς της πόλης.

Παρόντες από το Δ.Σ. ήταν τα μέλη, Γιώργος Τσοκτουρίδης και Βασίλης Μακρής, όπως φυσικά το «παρών» έδωσε σύσσωμο το προπονητικό τιμ, με τους Στήβ Γιατζόγλου, Ηλία Μωσαϊδη και Νίκο Πενταζίδη, καθώς κι όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, που πόζαραν με την φανέλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x