Ισπανία

Μπερτομέου: «Δεν κάνει κουμάντο ο Μέσι»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου ότι κριτήριο για πολλά πράγματα στην Μπαρτσελόνα είναι οι… διαθέσεις του Λιονέλ Μέσι.

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες όσον αφορά τον ρόλο που έχει γενικότερα στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι.

Κάποιοι κατηγορούν τη διοίκηση και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό πως εκείνος δίνει το τελικό «Ο.Κ.» από τις μεταγραφές που μπορούν να ενισχυθεί η ομάδα μέχρι άλλα θέματα που αφορούν τον σύλλογο. Θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση πήρε ο Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στους «Financial Times».

«Ο Μέσι δεν αποφασίζει για τίποτα στην Μπαρτσελόνα. Τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση μαζί με τα στελέχη που δουλεύουν σε κάθε τομέα ξεχωριστά», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των «μπαουγκράνα» και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Μέσι θα συνεχίζει να παίζει για την ομάδα μας, έτσι και αλλιώς το συμβόλαιό του τελειώνει το 2018. Η οικογένειά του είναι εδώ και ίδιος είναι ευτυχισμένος που ανήκει στην Μπαρτσελόνα».

Καταλήγοντας, ο Μπερτομέου αναφέρθηκε στην ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα από τη FIFA και της απαγορεύει να κάνει μεταγραφές μέχρι το χειμώνα του 2016: «Θα το παραδεχτώ, κάναμε μερικά λάθη με τα έγγραφα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας. Αλλά τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν χιλιάδες στην Ευρώπη. Αλλά γιατί βλέπουν μόνο την Μπαρτσελόνα;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x