sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Μπαλοτέλι όπως... ποτέ άλλοτε (video)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι οδηγεί τη Νις στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος μετά από έξι αγωνιστικές και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ να στεριώσει στη Νις που τον πίστεψε.

Μόλις δύο ματς και ο απολογισμός έχει γράψει τέσσερα γκολ για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Πριν 10 μέρες κόντρα στη Μαρσέιγ είχε σημειώσει δύο τέρματα και η Νις είχε επικρατήσει με 3-2 με ανατροπή απέναντι στους Φωκαείς. Στο ματς απέναντι στην πρωτοπόρο μέχρι και πριν μερικές ώρες Μονακό, ο Μάριο σημείωσε ακόμα δύο κι έτσι η Νις παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα μετά από έξι αγωνιστικές, στο ανταγωνιστικό όπως όλα δείχνουν γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Μπαλοτέλι για πρώτη φορά στην καριέρα του σημειώνει δύο γκολ σε back-to-back παιχνίδια, αφού μετά τα δύο που έβαλε με την Μαρσέιγ στις 11 του μήνα, δεν είχε αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μονπελιέ την Κυριακή. Όμως φυλούσε δύο πολύ καθοριστικά τέρματα που οδήγησαν τη Νις σε μια σαρωτική, επιβλητική επικράτηση κόντρα στη Μονακό με 4-0.



Η τελευταία νορμάλ από άποψη αριθμών σεζόν για τον Μπαλοτέλι ήταν το 2013-14, όταν με τη φανέλα της Μίλαν είχε σημειώσει 18 γκολ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από εκεί και μετά ακολούθησε ο...κατήφορος μιας και η μετακόμιση του στο Άνφιλντ δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά επί της ουσίας αποτέλεσε μια καταστροφική σεζόν. Μόλις 16 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και 1 γκολ ενώ συνολικά είχε 28 παρουσίες για όλες τις διοργανώσεις και μόλις 4 γκολ, όσα έχει βάλει ήδη μέχρι στιγμής για τη Νις σε δύο παιχνίδια.



Πάντως και η χρονιά του στη Μίλαν μόνο καλά δεν κύλησε πέρσι, αφού σχεδόν τη μισή σεζόν έλειψε. Επέστρεψε ουσιαστικά από τον Ιανουάριο και μετά και στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που έπαιξε έβαλε μόλις ένα γκολ. Φέτος οι φίλοι της Νις έχουν προλάβει ήδη να τον...λατρέψουν και παρά τον εκρηκτικό χαρακτήρα του έχει προλάβει να γίνει ήδη το είδωλο, αλλά και ο ηγέτης στο Αλιάνζ Ριβιέρα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Για τη Νις, αλλά και για τον ίδιο...

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x