Ευρώπη

Μόνια: «Μου έστειλε μήνυμα ο Κατσικάρης»

Αντίθετος με την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας είναι ο Σεργκέι Μόνια. Επίσημα με Καράσεφ μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Μόνο κακό στην εικόνα της εθνικής ομάδας της Ρωσίας κάνει η αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη, σύμφωνα με τον Σεργκέι Μόνια. Μάλιστα, ο 30χρονος διεθνής αποκάλυψε στον Τύπο της χώρας πως ο Έλληνας κόουτς του έστειλε μήνυμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της παραίτησής του.

«Βέβαια, δεν είναι φυσιολογικό να χάνει η ομάδα τον προπονητή και τον τζένεραλ μάνατζερ, παραμονές της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ. Μπορεί να μιλήσει σύντομα (σ.σ. ο Κατσικάρης), για να εξηγήσει λεπτομερώς το τι έγινε ακριβώς. Όπως όλοι ξέρουμε, ο κόουτς έγραψε μία επιστολή. Αλλά, εμένα που έστειλε μήνυμα, όπου μου εξηγούσε τα πάντα. Είναι λάθος και άσχημο αυτό που έγινε, για την εικόνα της ομάδας», δήλωσε ο Σεργκέι Μόνια στην ιστοσελίδα «championat.com» για την ξαφνική αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

Στο μεταξύ, ύστερα από σημερινή (23/7) απόφαση του ΔΣ της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ, ο Βασίλι Καράσεφ θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής ομάδας, με τον… μόνιμο τεχνικό να ανακοινώνεται μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x